No7 Goodiebag

Piggelins / 31 Maj, 2013 - 17:06 / Event
0 kommentarer

Med från No7s pressvisning fick alla med sig en påse med lite godsaker som jag testa de närmaste veckorna. Mascaran har jag redan tjuvprovat och den verkar lovande. Jag är speciellt nyfiken på Airbrush-primern :)

 

NOTD: Isadora Sugar Crush - Ocean Crush

Piggelins / 31 Maj, 2013 - 13:37 / NOTD
2 kommentarer

Nästa lack ut i Sugar Crush-serien är Ocean Crush, ett turkost lack med gröna och blå glitterpartiklar i. Det är otroligt fint och glittrar jättevackert i solen. Precis som Coral Crush var det lättlackat och torkade fort. Två lager räckte men vill man vara ambitiös kan gott man smacka på ett till. Jag får en aqua-feel av det. Hade Ariel haft nagellack, hade hon haft definitivt haft det här ;)
 
Alla Sugar Crush lack finns just nu hos alla återförsäljare som säljer Isadora som t.ex. Kicks, Åhlens, Cubus m.fl. De kostar 79:- och är limited edition och vad jag har hört har lagren redan börjat sina, så skynda dig iväg och köp några ex. Du kommer inte att ångra dig!
 
 

Ny frippa!

Piggelins / 30 Maj, 2013 - 22:07 / Hår
2 kommentarer

Idag var jag och klippte mig hos min barndomsvän Rosanna på Cardell Hair Lounge. Vi hade så mysigt när hon klippte mig och vi pratade massa gamla minnen från grundskolan. Rosanna ljusade upp med slinger i olika toner och toppade lite lätt eftersom jag är rätt nöjd med längen som den är. Med mig därifrån fick jag prover från Shu Uemura - schampo, balsam och hårolja som ska bli jätteroligt att testa. Sneak peak på mitt nya svall:
 
 
 
Nu ska jag passa på att måla om nageln innan bed time. Siste man till rakning av Sugar Crush-lacken ska kletas på så jag har fina fredagstassar imorgon :)

Pressvisning - Boots No7

Piggelins / 30 Maj, 2013 - 11:49 / Event
2 kommentarer

Igår var jag på Café Opera där Boots No7 hade ett event för att lansera sin sminklinje på Apotek Hjärtat i Sverige. Vi fick lära oss om hur sminktrender förändrats genom åren och såklart fingra och titta på produkterna som kommer finnas tillgängliga i butik. Jag blev personligen nyfiken på deras BB-cream som som inte bara går efter hudton utan även hudtyp. För mig som är en liten torris var Dry/Extra Dry en riktig hit! Nåt att kika på i London.
 
 
 
Roligast var fotobåset de hade ställt dit och det fanns dessutom rekvisita i form av tokiga glasögon, hattar och stavar, vilket såklart bäddade för en hel del spex... och skratt! Om man fick ha såhär roligt när man tar passbilder, skulle de bli mycket bättre :)
 
Photobooth-bilder lånade av Wysteriia-Cilla och Purity-Sanna. Härliga Des är också med :)
 
Vi fick även med oss en goodiebag hem med lite smått och gott men den visar jag upp i ett senare inlägg.
http://www.frokenrosa.net/

NOTD: Isadora Sugar Crush - Coral Crush

Piggelins / 29 Maj, 2013 - 11:19 / NOTD
3 kommentarer

Den senaste blogghypen måste onekligen vara Isadoras svar på liquid sand-trenden - Sugar Crush. Men det är en välförtjänt hype tycker jag för det är verkligen fina lack. Jag köpte ju tre stycken i helgen och det första jag tänkte visa är Coral Crush. Det är ett orange lack med guld- och orange glitter som drar lite åt rött. Det är lätt att måla på (om än att penseln är lite väl bred för mina naglar) och det torkar kvickt. Det är verkligen fint! Det lyser och gnistrar dunderfint i solen och jag kan inte sluta fingra på finishen :P Två lager räckte.
 
Essie Nourish Me i botten och i övrigt toppless ;)
 
 

Shoppingsug

Piggelins / 28 Maj, 2013 - 13:56 / Inspiration
1 kommentarer

Det rycker verkligen i min shoppingnerv just nu. Det finns så himla mycket fint ute! Men jag har faktiskt shoppingstopp i ett par veckor. Vi åker nämligen till London om två veckor och i helgen ska vi åka till Mio och IKEA och köpa saker för att i stort sett göra om hela lägenheten. Dessutom ska jag till frisören denna veckan så jag ska hålla i stålarna åtminstone den här veckan. Men det gör ju inte att man inte kan få drömma! :) Kan tomten komma i förskott kanske? ;)
 
 
1. Diorskin Nude Tan Paradise Duo - Dior
Så fin och så Dior-ig. Mer lyx i en plåtburk än så blir det nog inte!
 
2. Spa Fit Smoothing & Refining Scrub - The Body Shop
Jag har inte riktigt blivit kompis med body scrubs men jag hoppas det beror på att jag inte har hittat en jag trivs med, snarare än att det inte är nåt för mig. Jag tror att den här kan vara en riktig goding.
 
3. Honey Bronze Bronzing Powder - The Body Shop
Jag är i akut behov av en ny bronzer och jag gillar de här eftersom de är matta och inte så skimriga som bronzers brukar vara. Dessutom gillar jag det söta fluster-printet i dosan.
 
4. Mermaid's Dream - Deborah Lippmann
Det här är ju egentligen förra årets nyans men vad gör det? Den är ju fortfarande jättefin! Jag hoppas kunna hitta det här lacket i London :) Eller jag hoppas kunna hitta allt det här i London till ett lite billigare pris ;)

Nytt halsband

Piggelins / 27 Maj, 2013 - 15:53 / Nytt
1 kommentarer

Jag köpte förresten ett nytt halsband i helgen eftersom vi fick en check på 25% när vi var hos Glitter. Jag och Karin fingrade som besatta på det här i deras showroom. Nu har hon ett rosa och jag ett orange :) Jag kom även hem en annan grej men den får ni se när det är "färdigt" ;)
 

Veckans snapshots

Piggelins / 27 Maj, 2013 - 10:55 / Veckans snapshots
0 kommentarer

Vilken rolig vecka det var och denna ska bli lika rolig :) Vi hade så mysigt besök av en kollegas hund i slutet av veckan. Dessutom var jag och red igår. Ja - i ösregnet, i skogen. Håret satte jag bara upp i en boll som jag lät det regna på. Till slut orkar man liksom inte kämpa längre. Sminket (det lilla jag hade) rann all världens väg och benen och jackan blev alldeles dyngsura. Men det var rätt skönt ändå, utom när jag skulle åka hem. Ni vet när man åker tåg ibland och inte vill sätta sig brevid en person som ser läskig ut eller ser ut att luktar illa? Igår var jag den personen...
 
 
Nåja, nu är det ny vecka och jag ser fram ett event på onsdag och att jag ska klippa mig på torsdag. Hallelujah, säger jag bara! Jag ska nog göra en riktig renovering, men först kommer en liten titt på förra veckans höjdpunkter :)
 

Nytt från Kicks

Piggelins / 26 Maj, 2013 - 13:32 / Nytt
5 kommentarer

Jag var inne på Kicks och köpte lite sånt som behövdes fylla på hemma. En beautynörds mjölk och bröd så att säga ;) Jag kom därifrån med nagellackremover, torrshampo, nytt underlack och tre nya nagellack. Jag har varit sugen på att testa Isadoras Sugar Crush-serie ända sen de började marknadsföra den och nu hittade jag dem äntligen efter att ha letat i flera dagar. 
 
Just nu har Kicks 20% på alla torrschampon och removern ovan får man för 19:- Passa på!
 
Jag älskar dem verkligen! Ni får se dem på inom en sjukt snar framtid :)

Goodiebag!

Piggelins / 25 Maj, 2013 - 16:41 / Event
1 kommentarer

På Glitters hårevent fick vi jättefina goodiebags med oss hem och dessutom fick man behålla allt man blev stylad med. Behöver jag säga att alla gick bananas? ;) Som ni ser fick vi verkligen fina saker med oss hem: halsband, armband, hårnålar, tofsar och en massa annat skoj!
 
Dessutom hittade jag den här roliga bilden på Glitter-bloggen. Så det kan bli ;)
 
 

Event hos Glitter

Piggelins / 24 Maj, 2013 - 19:42 / Event
1 kommentarer

Igår var jag som sagt på event hos Glitter med andra bloggare. Kvällens fokus var hår och det bjöds på mat och vin och alla som ville fick håret stylat. Dessutom fick vi smygtitta på höstens nyheter och en bakgrundshistoria om hur Glitter blev till. Vi blev som tokiga när vi tittade, provade, klämde och kände på sortimentet. Tack till Glitter och Daisy Beauty som hade anordnat en så grym kväll! :)
 
 
Hårstyling
 
 
Såhär fin blev jag i håret :)
 

NOTD: OPI - Alpine Snow & Depend - 328

Piggelins / 24 Maj, 2013 - 12:11 / NOTD
2 kommentarer

Dagens nagel består av ett litet pyssel som jag roade mig med för ett par dagar sen. Två lager Alpine Snow toppat med två lager av 328 med olika utgångspunkt på nageln för en lite ombre-effekt. Det blev helt ok tycker jag. Om jag hade haft lite mer tålamod och om det inte hade varit så sent på kvällen hade jag nog spunnit vidare på det :P Kul i alla fall att 328 verkar vara väldigt användbart. Tummen upp för det!
 
Trind Nail Repair i botten och Seche Vite på toppen.

 
 
 
 

Smygtitt från Glitter-eventet

Piggelins / 24 Maj, 2013 - 09:41 / Event
1 kommentarer

Igår var jag på event på Glitters huvudkontor som Glitter och Daisy Beauty höll i. Det var en så otroligt rolig kväll och jag kommer berätta mer och utförligare lite senare, men så länge bjuder jag på dessa bilder. Tjongelong så länge! :)
 


 
 

The Body Shop - Big And Curvy Mascara

Piggelins / 23 Maj, 2013 - 10:13 / Ögon
1 kommentarer

Idag har jag ett läppglans från The Body Shop att visa er! :) Det var en av produkterna jag fick hem i fin kartong och i samma stund gjorde en liten glädjedans. Tyvärr glömde jag fota kartongen eftersom jag blev så nyfiken så jag rev upp den på en gång. Dock visade det sig att den här mackapären i själva verket är en mascara och inte ett cerise-rosa läppglans. Nåväl, man har alltid användning för mascaror så det var inte mig emot.
 
Med sin patenterade, fyrkantiga borste ska den ge upp till nio gånger så hög volym och ge en kurvig definition. Den är parfymfri och innehåller bland annat bivax för att bevara fukt.
 
 
I och med att den är parfymfri så har den en lite skum lukt mot vad mascaror brukar lukta men det stör inte så mycket och den luktar verkligen inte så starkt som BB-creamen. Jag tycker att man får upp lite väl mycket mascara på borsten så jag måste kleta av lite och det har jag aldrig gjort förut. När man väl har fått bort det mest överflödiga, separerar den fransarna fint och smular inte så värst under dagen. 145:- på The Body Shop!
 
Är det förövrigt bara jag som anser att billiga mascaror har blivit dyrare? Den här anser många är snäll mot plånboken men jag minns när jag var liten att en billig mascara kostade runt hundringen och en dyrare 150:- och uppåt. Det är som glass ungefär - en Magnum kostar 22:- idag. När jag var liten kunde jag panta tre colaflaskor och få en GB Sandwich. Nu låter jag hemskt gammal men jag är faktiskt bara 22. Men vad tycker ni? Har billigt blivit dyrare?
 

Nagelbitaren - då och nu

Piggelins / 22 Maj, 2013 - 10:21 / Naglar
3 kommentarer

Hej på er! :) Herregud det är redan onsdag. Imorse var jag så förvirrad så jag nästan tog min knallrosa läppänna som eyeliner... Hade säkert varit läckert, men när man ska sitta i videokonferens med utländska kollegor kör jag nog på en lite mer naturlig look ;)
 
Idag tänkte jag visa er mina framsteg med mina naglar som jag är ganska stolt över. Jag har bitit på naglarna i hela mitt liv och har testat allt: stopp och väx, tippar, akryl, gele, göra dem fina, bio sculpture - inget har funkat! Dock tror jag att det var något som hände när jag hade bio sculpure. Jag insåg att jag ville byta färg oftare och måla med egna färger.
 
Sen blev mina naglar lite för långa med bio sculpture och alla gick av och jag var tillbaka på ruta ett men efter ett tag bestämde jag mig för att nu ska det banne mig gå. Jag har filat dem ganska ofta och sagt till mig själv att inte ha bråttom med att de ska bli långa. Jag ska vänja mig vid längden och stärka dem innan de växer ut och blir riktiga klor. Här nedan ser ni resultatet. Lite credd förtjänar jag väl ändå? :)
 
Februari 2013


Maj 2013
 
 
 

The Body Shop - All-In-One BB Cream

Piggelins / 21 Maj, 2013 - 11:55 / Smink
5 kommentarer

Den här BB creamen har jag haft liggande hemma sen jag fick den hemskickad för ett tag sen. Jag har varit så nöjd med min BB cream från Estée Lauder men nu är jag lite rädd att den har gett mig lite kvisslor (jag har känslig hy) i ansiktet och då blev jag nyfiken på att prova denna från The Body Shop. Det är en vit kräm med bruna kulor i som spricker när man smörjer in den och ger lite lätt färg.
 
Det första jag slås av är att den luktar otroligt starkt och väl på ansiktet ger den ganska lite täckning och en lite blank yta, vilket jag är ovan vid eftersom jag har en väldigt torr hy. Jag är också lite konfunderad över att det inte finns något solskydd i den. Jag är i och för sig inget fan av solskydd i smink men för att det ska räknas som en BB cream känns ju det lite som ett kriterie.
 
Jag tycker att den här är helt OK, men jag är ändå mer nyfiken på deras Vitamin E BB Cream och jag nog går tillbaka till min Estée Lauder så länge.

Veckans snapshots

Piggelins / 20 Maj, 2013 - 14:56 / Veckans snapshots
1 kommentarer

Veckan som gick var en riktigt trevlig sådan med mycket vänner och mys. Jag var och tittade på musikal, köpte nya skor, spelade fotboll, kollade på massor av hockey, var ute och red och läste Daisy. Jag råkade även lämna kaffebryggaren på i tre timmar... Bara mitt vanliga alerta jag, med andra ord ;)

Här är i alla fall ett axplock av veckan som gått! :) Vill man följa mig kan man knappa in PIGGELINS.
 

Blå Måndag NOTD: H&M - Turquoise, Kleancolor - Aurora

Piggelins / 20 Maj, 2013 - 10:20 / NOTD
4 kommentarer

Idag är det blå måndag och vi kickstartar med ett turkost lack som fantasifullt nog heter Turquoise. Ovanpå det har jag målat ett lager Kleancolor - Aurora. Jag var ute efter en lite aqua look och är riktigt nöjd faktiskt :) Det är så roligt med Aurora för det ser så rosa ut i flaskan men man kan verkligen ha det på vilken färg som helst och sen rättar den sig efter det. Sen att jag hittade det i Mexiko för 10:- gör inte saken värre :)
 
Trind Nail Repair (ja, det är på väg att ta slut) i botten och Seche Vite på toppen.
 


 
 

Fina Montazami

Piggelins / 20 Maj, 2013 - 00:01 / Vardagsliv
0 kommentarer

 
Så härlig söndag det blev! Idag var i stallet och red och sen blev det tjejkväll hemma hos mig. Man kan ju tro att vi målade tånaglarna och la ansiktsmask men vi kom på oss själva med att vara riktiga män med pizza, cola och hockey på högsta volym... Jaja, det var ju trots allt VM-final :P
 
Men det var inte det jag tänkte prata om, utan om Maria Montazami. Jag har verkligen älskat henne sen hon började figurera i TV och blev så glad när jag såg att Daisy Beauty hade skrivit om henne. Jag tycker det är så lustigt att många finner henne ytlig. För mig är hon allt annat än det - jag tycker hon är varm, älskvärd och man känner att hon är en person som bryr sig, framför allt om sin familj. Jag är så glad att hon har blivit känd för att hon är gullig och rolig och inte genom intriger. Det bevisar att man inte behöver vässa armbågarna för att ta sig fram. Det finns plats för alla :)
 
Mitt nästa projekt hemma i lägenheten är faktiskt inspirerad av henne. Jag ska installera en muuuuuud-lamp (stämningslampa). Jag ska bara hitta den perfekta först. Sen är jag otroligt nyfiken på att hon i artikeln nämner att hon vill göra en parfym. Hur skulle inte den se ut och lukta liksom? :) Jag tror att det kan bli en riktig fullträff.
 

Holo-fredag NOTD: China Glaze - Infra-red

Piggelins / 17 Maj, 2013 - 11:37 / NOTD
4 kommentarer

Idag är det holofredag och då passar jag på att åter-sporta mitt China Glaze-lack som jag köpte i Mexiko. Jag testade att måla med det där nere men det blev inte alls bra så nu hoppades jag verkligen på en bättre erfarenhet. Det kändes faktiskt lättare att måla med den här gången. Om man tar ett flödigt lager och inte penslar för många gånger så funkar det faktiskt och två lager räckte fint.

Jag gillar infra-red. Det är verkligen ett fint magenta-lack. Som de flesta holos gör sig även det här bäst ute i solen. Inomhus ser det mest ut som ett skimmerlack, men det är inte heller fy skam!
 
Trind Nail Repair i botten och i övrigt topless.
 




 

Nytt nummer av Daisy Beauty

Piggelins / 16 Maj, 2013 - 22:03 / Vardagsliv
0 kommentarer

Ikäll är jag ensam igen. Men vad gör det när Daisy damp ner i brevlådan idag? Av alla beauty-tjejer jag umgås med är nog hon bäst faktiskt :) Och Maria Montazami är så himla underbar. Suuuuuuuuuuper happy! ^^
 
 
Imorgon är det äntligen fredag och det kan inte komma lägligare. Då ska jag och några tjejkompisar ha grillpremiär tillsammans i parken. Men nu ska jag göra nåt så sexigt som att hämta tvätten och sen ska jag mysa med mitt kvällskaffe, läsa Daisy och måla naglarna. Det är trots allt holo-fredag imorgon så jag får väl piffa till dem lite :)

Welcome to the jungle

Piggelins / 16 Maj, 2013 - 16:17 / Naglar
5 kommentarer

You learn to live like an animal in the jungle where we play

Kvällsfunderingar och tjejmys

Piggelins / 15 Maj, 2013 - 23:32 / Vardagsliv
0 kommentarer

Just nu är jag ofta ensam hemma på kvällarna eftersom min kille jobbar som ljusdesigner och håller på med en musikal = kvällsföreställningar. Och det kan såklart vara mysigt men efter tre dagar blir det lite långtråkigt. Inte blir det bättre av att jag streck-tittar på Criminal Minds där det oftast är tjejer som blir våldtagna och mördade i sina hem, i mörkret, när ingen annan är hemma. Jag måste alltid titta på nåt glatt innan jag släcker...
 
Men när man är lite ensam på kvällen är ju det ett ypperligt tillfälle att umgås lite med sina favoritbrudar Maria, Mette och Victoria! Grym tjejkväll ;)
 
 
Vet ni hur lång tid att få Maria och Mette där att samsas? Suck, dramaqueens...

Grön onsdag NOTD: H&M - Peacock Green

Piggelins / 15 Maj, 2013 - 10:03 / NOTD
5 kommentarer

Idag är det Karins gröna onsdag och då passar jag på att sporta ett av lacken jag fick med i kitet från H&M. Det heter Peacock Green är ett fint grön-grönt lack med skimmer i. Först trode jag att det var silverskimmer men när jag lös med lampa på såg jag mest guld faktiskt, så jag tror det finns både och i. Jag har jättesvårt för gröna lack i vanliga fall men det här tycker jag passar mig riktigt bra :)
 
Det var lätt att måla med och två lager räckte, nästan så att jag hade klarat mig med ett. Det var aningen tjockt men inte så det störde. Finishen ser lite matt ut trots överlack så ett överlack som ger mer glans skulla kunna vara på sin plats. Trind Nail Repar i botten och Seche Vite på toppen :)
 
 

 

Missen Zelda

Piggelins / 14 Maj, 2013 - 23:37 / Vardagsliv
1 kommentarer

Jag har världens söta lilla kittemitt på innergården där jag bor. Den heter Zelda och bor hos en av mina grannar och hon är så mjuk och kelen att mysa med. I början var hon lite skygg men nu lägger hon sig på rygg (alltid på samma ställe på gården) och vill att jag ska klappa henne, gärna länge. Lilla sötan, är hon inte fin? :)

Nagellacksfynd!

Piggelins / 14 Maj, 2013 - 16:36 / Naglar
2 kommentarer

Igår var jag förbi en sväng på H&M för att se om jag kunde hitta nåt nytt, roligt att måla med. Ut kom jag med två stycken kit! Båda nedsatta i pris. Jag gick där ifrån med nio (!) nya lack för totalt 60:-och ägnade hela kvällen till att sitta och måla. Det ena lacket slängde jag på en gång för det var helt ihoptorkat som en boll och gick inte att använda. Dessutom var det bajsbrunt med skimmer i så jag hade nog inte använt det ändå.

Av mitt första test att döma verkar alla vara av förvånansvärt god kvalitet för att vara så billiga. Jag klagar inte! Här ska målas :)
 

Victoria's Secret - Endless Love

Piggelins / 14 Maj, 2013 - 10:24 / Doft
0 kommentarer

Den här godigen från Victoria's Secret har jag haft en crush på ända sen jag köpte den till min syster när jag var i Washinton DC 2006. Sen fick jag äntligen tag på en body lotion till mig själv när jag bodde i New York 2009. Tyvärr så glömde jag den där och sen dess har jag inte haft den. Förstå min glädje när jag hittade den lilla godingen i Mexiko! :) Där hade de dessutom ett erbjudande där man fick tre VS-produkter för 150:- Bättre kunde det inte bli! Det blev två från Endless Love-serien och en Coconut Passion body wash
 
Endless Love tycker jag är den mest väldoftande i hela VS-sortimentet och då har jag provat väldigt många, som
t. ex, Pure Seduction, Secret Charm, Pear Glacé, Love Spell, etc. Den ska dofta av äppelblom och ylang ylang. Äpplet tycker jag att man känner av (men den påminner inte alls om DKNY Be Delicious) men ylang ylang vet jag inte hur det luktar (vem vet det egentligen?) så det kan jag inte uttala mig om. Den är en blandning mellan fräsch och blommig och jag älskar att ha den på mig. Alla tummar upp! :)
 
 

Blå Måndag NOTD: China Glaze - Shower Together

Piggelins / 13 Maj, 2013 - 10:31 / NOTD
3 kommentarer

Idag har jag ett lite teal-blått lack, skulle jag nog vilja kalla det, på mina tassar. Det här lacket köpte jag i Mexiko och var inte så jätteupphetsad över det (jag tog det mest för att namnet var gulligt) men det har blivit en av favoriterna i lacklådan faktiskt. Det här är andra gången jag målar på det och nu med min bruna hud är det ännu finare. Riktigt poppigt faktiskt.
 
Det är ett krämlack med som täcker med två flödiga lager. Målar man tunnare kan det behövas tre för att slippa visible nail line. Det flyter enkelt ut när man applicerar och färgen är underbar. I flaskan ser det väldigt blått ut men på naglarna drar det lite åt indigo inomhus. Jag gillart!
 
Trind Nail Repair i botten och Seche Vite på toppen
 
 

NOTD: OPI - I Think In Pink

Piggelins / 11 Maj, 2013 - 17:52 / NOTD
2 kommentarer

Idag kände jag för nåt lite mer subtilt eftersom jag har haft ganska färgstarka naglar på sistone. Det fick bli bubbelgumsrosa I Think Pink från OPI's OPI Pink of Hearts Collection till förmån för Rosa Bandet. Det är ett extremt skirt krämlack men när man väl har fått in snitsen blir resultatet jämnt och snyggt. Jag är sådär nöjd. det är nåt med bubbelgum som tyvärr inte passar min hudton, trots att jag har en hel del färg nu sen Mexiko. Jag hade hoppats på en lite mer beige och varm underton.
 
Jag målade tre lager (thank god för Seche Vite) för att det skulle vara heltäckande. Och ja, jag säger "måla". Det är nånting med mig som verkligen hatar ordet "lacka". Det känns som att någon hackar i min hjärna varje gång jag hör det ordet i huvudet. Kanske är för att det rimmar eller så är jag bara knäpp. Jag tror på det senare... :P
 
Hur som helst! :) Trind Nail Repair i botten och Seche Vite på toppen. 
 

Piggelin testar: Beauty Quick

Piggelins / 11 Maj, 2013 - 12:45 / Piggelin testar
1 kommentarer

När jag var på Acadermia i mars kom jag hem med Beauty Quick som är hårborttagning med hjälp av kristallpapper som man cirkulärt masserar huden med för att få håret att lossna. Man fäster plattorna på hjälpmedlet som kommer i ett trevligt, rosa fodral och i det fick jag med fyra plattor av varje storlek, en för större områden som armar och ben och en för mindre, som ansikte och armhålor. Mikrokristallerna ska exfoliera och göra att håret växer ut igen glesare och av finare kvalitet. 
 

Jag själv gillar Beauty Quick, men jag tror att detta verkligen är en smaksaksprodukt. Det tar några gånger innan man får in snitsen och man får inte trycka för hårt. Det är ändå mikrokristaller och jag har råkat riva mig ett par gånger. 
 
 


Grym exfoliering, helt otrolig faktiskt
Skonsam mot huden
+ Benen blir jättemjuka, både mot- och medhårs
Smart förvaring med den trevliga förpackningen
Bra pris eftersom varje kristallplatta håller flera gånger
Eftersom den är effektiv på alla områden kan även pojkvännen låna den till t.ex. ryggen
 
Inte alls "Quick". Det tar ett tag innan man får in snitsen, men även då är det inget man gör 10 minuter innan bussen går
Om man gör för hårt (lätt hänt) så blir det sårigt som det kan bli efter rakhyvlar
Resultatet hållet inte särskilt länge
 
Beaty Quick kostar 249:- för ett startkit och 149:- för ett refillpaket och finns att köpa här.

På promenad i parken

Piggelins / 10 Maj, 2013 - 09:43 / Vardagsliv
11 kommentarer

Jag och min sambo var ute och gick i Tanto igår och heliga guds moder vad vackert det var :) Magnolian blommade, påskliljor, pingstliljor och körsbärsblom och - ja, det var nog de jag kunde namnen på. Senare idag kommer en NOTD, kika in då :)

 

 

 

 

Ny design

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 20:26 / Övrigt
2 kommentarer

Nu är jag här! På en ny adress och med ny design :) Det är duktiga Anna på AnnaForm som har gjort den och hon har bland annat även gjort designen till Nellie Berntssons populära blogg. Jag är verkligen jättenöjd och det ska bli superroligt att fylla den med massor av produkter, bilder och annat skoj. Nu åker vi! :)
 

Tävling hos Brownsugar

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 16:03 / Övrigt
1 kommentarer

Just nu har Brownsugar en tävling där man kan vinna roliga saker från Natufft. Check it out! Här hittar du tävlingen.

NOTD: China Glaze - OMG a UFO & OPI - Gold Shatter

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:32 / NOTD
0 kommentarer

Idag har jag på mig ett lack från China Glaze HOLOGLAM som heter OMG a UFO toppat med Gold Shatter från OPI. OMG a UFO är ett mossgrönt, holografiskt lack som glittrar fint i solen. - Så varför lät jag det inte vara så, kanske ni undrar? Faktum är att jag har väldigt svårt för gröna naglar på mig själv. Grönt verkar vara alla nagelfantasters favorit men det funkar bara inte på mig. Men för att vara helt ärlig så har dessa två legat brevid varandra i nagellådan och jag har inte kunnat släppa tanken på en liten romans mellan dem. Jag är ganska nöjd :) Det påminner lite om Diors Jungle Collection. Vad tycker ni?

C

FOTD: Amarantine

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:31 / FOTD
0 kommentarer

Det blev en bloggfri helg den här helgen. Jag var ute i stort sett hela tiden och hade ingen lust att plocka upp datorn. Vilket väder det var! När man satt i lä var det underbart men jag är riktigt trött på blåsten måste jag säga. Den gör att det inte riktigt känns 100% än. Idag har jag på mig en fin lila skugga från NYX som jag ska visa er lite närmare sen. Den är verkligen helt underbar och jag har kärat ner mig totalt i den.

E 

Jag har använt:

Bas
Estée Lauder BB Cream
Estée Lauder Ideal Light Brush-On Illuminator
Ögon
NYX Ögonskugga - Voilet
MAC Ögonskugga - Mulch
MAC Eye Kohl - Teddy
NYX Doll Eye Mascara Long Length
Kinder
Too Faced Bronzer
TBS Shimmer Waves
Läppar
Jelly Pong Pong Lip Blush

FOTD - Horse Gaze

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:28 / FOTD
0 kommentarer

Idag sportar jag en allmänt förvirrad look, samma look som jag har haft hela veckan faktiskt. Tur att det är fredag för under veckan har jag varit med om följande:

- Diskpumpen gick sönder (det är ett stort problem när man handdiskar)
- Jag var ledig mitt i veckan (skönt men mind-fuckande)
- Jag lyckades bli matförgiftad (ingen parentes här - alla kan tänka sig hur det var)
- Fått hela vardagsrummet att se ut som ett dagis med kladdkritor (jag försökte water-marbla naglarna)
- Drömt om morotskakan i den nya gallerian i Hornstull (den har fyra våningar - behöver jag säga mer?)

Således ser jag ut nåt som liknar bilden nedan. Jag har använt bronzer från Hoof Faced och Pony Brown.

häst

 

NOTD: China Glaze Hologlam - Sci-Fly By

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:27 / NOTD
1 kommentarer

Idag har jag ett lack på mig ett av de tre lack jag kom hem med från Mexiko från China Glaze HOLOGLAM-kollektionen. Det heter Sci- Fly BY och är ett ljusblått hololack som inomhus mest ser ut som ett himelsblått skimmerlack men utomhus i solen kommer det såklart till sin rätt. Där glimmar det fint och antar lite av en aqua-färg. Formulan lämnade dock en hel del att önska. Det blev gärna ojämt och om man drar penseln för många gånger på samma nagel försvinner lacket av.

Trind Nail Repair i bottenoch Seche Vite på toppen, även om man nog kan skippa topplack för en ännu snyggare finish men det kom jag inte på förrän efteråt. Oops.. ;) Jag använde två lager för bilderna nedan. Ursäkta mina torra nagelband :P

Direkt solljus

C

Direkt solljus

S

Inomhus utan blixt

Hopplock från The Body Shop

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:26 / Nytt
0 kommentarer

Jag tänkte visa vad jag fick hem från The Body Shop i förra veckan. Det var en väldigt fin låda med en blandning av Body Shops produkter.

 

- All-In-One BB-Cream
- Nutriganics Drops Of Youth
- Moringa Beautifying Oil
- White Musk
- Big And Curvy Mascara

Jag är verkligen jätteglad för de här produkterna. - I fullsize-storlek dessutom. Jag är mest nyfiken på Drops Of Youth, mascaran och bb-creamen, även om jag faktiskt trodde att mascaran var ett läppglans tills för några minuter sen... :p Parfymen kommer jag att ge till min mamma eftersom jag redan har den och oljan kommer bli min sommarolja. Om vi får någon sommar i år ;)

NYX - Doll Eye Mascara Long Lash

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:23 / Ögon
0 kommentarer

Idag fortsätter rapporteringen från min beauty-shopping i Cancún. I en liten söt butik i köpcentret Plaza Las Americas hittade jag massor med NYX-prylar. Väldigt roligt! Men eftersom jag hade köpt så mycket hejdade jag mig lite och plockade bara på mig sånt som jag faktiskt behövde. Att vi tar ett överpris på smink i det här landet är ju ingen nyhet men när jag hittar NYX Doll Eye Mascara för 40:- undrar man ju vad som har hänt när Nelly.com tar 125:- för samma produkt.

Hur som helst gillar jag den här lilla pärlan. Borsten är stor  och gosig och lätt att måla med. Själva färgen är inte rinnig, snarare tycker jag att den är på gränsen till torr, men den smular inte så det gör ingenting. Vi kommer att ha det trevligt du och jag :)

N

Just nu rear Bubbelroom ut den för 63:-

Röstprov till dubb

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:21 / Sång
0 kommentarer

Igår var jag som sagt i studion igen. Inte samma som i lördags men dock en studio :) Vi spelade in en snutt till ett röstprov som jag ska ha på casting till att dubba filmer. Det blev en snutt ur Rödluvan med lite olika röster. Himla roligt! :)

426136_10150582317028380_779216746_n

NOTD - China Glaze: Strawberry Fields

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:19 / NOTD
0 kommentarer

Jag har verkligen haft en toppenhelg! Det blev ännu mer studioinspelning sen på söndagen faktiskt. Ska berätta mer om det senare.

Idag har jag ett superfint lack från China Glaze på mig. Jag är helt kär i det! Det är ett godisrosa jellylack med små, små guldpartiklar i som gör att det får en otroligt fin finish. Ibland ser det orange ut och ibland rosa. Mest tycker jag att det påminner om hur en rosa godis skulle se ut i Candy Crush ;)

Trind Nail Repair i botten och Seche Vite på toppen!

Studioinspelning

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:17 / Sång
0 kommentarer

Idag har jag varit och spelat in sång i Soundtrade Studios. Det är så kul för alla stora artister har varit där och spelat in. Det är alltid nåt speciellt med såna ställen. Men det enda jag kunde tänka på var att jag har gått på samma toa som Britney Spears, det måste ju vara nån slags merit? :) 

Vi hade jätteroligt och resultatet blev bra. Grym förmiddag! Senare ska jag iväg och se på musikalen som min kille ljussätter just nu. Sen ska vi, samt ljudteknikern på samma produktion och hans tjej, ut och göra nåt skoj.


  

Invigning av Hornstulls nya galleria

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:15 / Event
0 kommentarer

Idag var jag på invigningen av Hornstulls nya galleria som precis har slagit upp portarna. Jag trodde att det skulle vara typ ett H&M, ett Lindex, ett apotek och ett fik men OJ så fel jag hade. Det ser ut som en systergalleria till Mood ungefär. Nya, roliga butiker som jag aldrig har sett förut. Den mest spännande nyheten tycker jag är att L'occitane har öppnat en butik. Jag har en känsla av att min plånbok kommer lida pin där men att hemmet kommer bli desto vackrare. Ett tips är att smita förbi H&M (ja, det fanns :P ) och kolla in Essie-lacken som just nu ligger på specialpris på 99:-.

Mycket fint hos L'occitane

Essie, 99:-

Det bjöds på snittar och gott att dricka

Body Shop har öppnat en liten men välplanerad butik

Mycket gott hos kaffe- och té-handlaren :)

NOTD: Finger Paints - Are You Hoppy? & Depend - 352

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:13 / NOTD
0 kommentarer

Idag har jag målat om naglarna igen. Jag använde blå 352 från Depend (när ska de börja hitta på roliga namn?) Och toppade med ett glitterlack från Finger Paints som jag inhandlat i Mexiko. 352 är ett krämlack som har bra täckning, jag nöjde mig med ett lager men det hade blivit ännu bättre med två. Väldigt bra formula, bara att dra på.
Are You Hoppy? är lavendellila glitterflakes i en genomskinlig bas. Det var lätt att måla med, men på en del fingrar stod flakesen upp men det var inget som störde. Snarare jag som målade slarvigt. Jag använde Trind Nail Repair som underlack och Bio Sculpture Top Coat som överlack.

Estée Lauder - Ideal Light Brush On Illuminator

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:11 / Ögon
0 kommentarer

När vi åkte upp till Cancun på resan fastnade jag för den här illuminatorn eller concealern kan man väl också kalla den. Det blev ett köp av både den och Estee Lauders BB-cream som jag ska visa upp i ett annat inlägg. Den här illuminatorn har jag verkligen fastnat för. Den lägger sig fint runt ögonen och kladdar inte ett dugg. Jag får fin lyster och ett "jag fast bättre - resultat". Det här blir en sommarfavorit!

Jag som pratar spanska hade inga problem med att göra mig förstådd i Mexiko men den här dagen, var verkligen en off day för mig. Kassörskan frågade mig: "Tú nombre?" och jag började rabbla mitt telefonnummer. Till slut fick min sambo, som inte talar ett ord spanska, rycka in och skaka om mig: "Elin, hon vill veta ditt NAMN! Inte ditt nummer". Som sagt... Off day :)

NOTD: China Glaze - Ruby Pumps

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:09 / NOTD
0 kommentarer

Idag är en helt vanlig måndag men det är ju inte fy skam. Jag bokade in mig på en ryggmassage efter jobbet. Blir bra för min jetlag att lära mig att slappna av på kvällen.

Dagen till ära har jag fina China Glaze Ruby Pumps på naglarna. Det var otroligt lättlackat och glittrar jättefint i solskenet men det känns nästan lite juligt och jag är så sugen på att testa alla mina andra lack så jag får se hur länge det här blir kvar.

RP

M Picaut - Nourishing Cleanser & Skin Perfect Moisturiser

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:07 / Hudvård
0 kommentarer

Sen jag fick en provpåse på Acadermia med saker från M Picaut måste jag säga att jag har hittat ett par nya favoriter. Deras Nourishing Cleanser är nog den bästa cleansern jag har provat. Den rengör otroligt effektivt och tar bort både smink och rengör huden. Det bästa är att den lämnar huden riktigt återfuktad, på ett sätt som jag aldrig känt förut. Till saken hör att jag har världens torraste hy så att den lämnar mig mjuk är ett mindre mirakel.

P3240012 kopia

Efter det stryker jag på ett generöst lager med Skin Perfect Moisturiser som är en ganska tjock kräm med anti-ageing egenskaper. Jag upplever att krämen förstärker och bevarar fukten samt mjukgör och även ger mig lite lyster. Fem av fem!

Trots att jag själv tycker att jag använder rikligt av båda cremerna så upplever jag att de räcker väldigt länge. De doftar gott och naturligt, lite vanilj men utan att bli tungt. M Picaut är ekologiskt, naturligt och fritt från parabener. Fem av fem! :)

MIYO makeup!

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 13:01 / Läppar
0 kommentarer

När jag kom hem hade jag fått hem lite grejer i brevlådan från Aida, nämligen dessa roliga saker från MIYO. Jag gillar MIYOs produkter och har en ögonskuggstrio (köpt under ett busstopp i Ljusdal, vad ska man annars göra i Ljusdal? :P) från dem sen tidigare. Speciellt nyfiken är jag på läppglanset! En glossig varm färg såhär mot vårkanten är precis vad jag vill bära.

bild

NYX och nagellack

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 12:59 / Naglar
0 kommentarer

Det känns inte så farligt att komma hem faktiskt - trots att det regnar. Snarare tycker jag det är skönt med den friska luften. Sen att jag är som en zombie för att jag inte har sovit ordentligt sen i måndags är en annan historia.. :P Igår somnade jag en liten stund på soffan och när jag vaknade visste jag inte vart jag var nånstans. Jag tittade mig omkring och typ "Uuukej??" Det tog flera sekunder innan jag förstod vart jag var nånstans, haha!

Såhär på dagskvisten tänkte jag bjuda lite på vad jag köpte nere i Mexico-land! Vi börjar med lite smink och lack:

bild

Det blev bland annat två paletter från NYX som ska bli roliga att testa. Jag fastnade speciellt mycket för den vänstra för dess roliga färger. Kvaliteten på det hela vet jag inget om än, men det ska bli roligt att testa. Speciellt den blå är jag sugen på.

Sen blev det tre lack från China Glaze, varav det vänstra - Shower Together - har jag på mig idag. Det drar lite mer åt grönt i verkligheten. De tre högra är från Revlon, Finger Paints och Kleankolor.

Av någon anledning lyckades jag bara köpa lack med namn som anspelar på sex: Shower Together, Seduce Me, Are You Hoppy?, Plum Seduction, ja ni fattar. Jag väljer att tro att det var en slump, snarare än att sex säljer :) Ha en fin dag!

Hemma igen

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 12:51 / Resa
0 kommentarer

Nu har det varit ett långt uppehåll här men i Mexico hade vi inte den bäst uppkopplingen. Försökte blogga ett par gånger med det gick helt enkelt inte. Men nu är jag tillbaka, utvilad, brun och förkyld... haha. Vi säger här att vintern är dålig för hyn med värmeväxling inom- och utomhus. Faktum är att det är värre där nere. Ute är det 30 grader och sen går man in i ACn. Så jag har blivit superförkyld och låter som en gammal moppe typ :)


Havremoppar...

Såklart kommer jag visa upp allt jag köpt där nere. Nagellack och smink visade sig vara väldigt billigt där nere, även märken som Estée Lauder och YSL. Sålänge bjuder jag på lite poolaccessoarer!

P4020042
Strandväska - Panos Emporio
Sandaler - BonPrix
Solglasögon - Lindex

Nya glasögon

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 12:50 / Vardagsliv
0 kommentarer

Det är nånting med glasögon som är den perfekta accessoaren. Synd att de immar igen bara... ;)

Cyclop

Aqua Playa

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 12:48 / Inspiration
0 kommentarer

Jag har fått dille på turkost den senaste tiden. Längtar så mycket efter Mexikos stränder antar jag. Bara 6 dagar kvar nu så det bränns verkligen. I dagarna ska jag boka en ridtur på stranden. Tänk en galopp i vattenbrynet med saltvattnet som stänker och.... Nu dagdrömer jag igen... Här har jag i alla fall samlat ihop mina turkosa favoriter. Hittar ni några favoriter? :)

Collage
Solisarögonglimmerväskabikiniöverdelarm cuffiPhone-skaleyelinerbälte

OPI-naglar till bugdetpris

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 12:46 / Inspiration
0 kommentarer

Har ni liksom jag spanat in OPIs soft shades kollektion med Trollkarlen från Oz-tema? Såklart ni har! :) Men hur fina de än är så tycker jag verkligen att vi betalar ett hutlöst överpris för OPI-lack i Sverige. På andra sidan Atlanten kostar de 38:- räknat i dagens kurs. Vilket såklart är helt sjukt. Sen erkänner jag att jag köper OPI-lack ändå ibland, men dock - jämför man så är det sjukt mycket pengar.

För alla oss som inte vill lägga 150 spänn på ett nagellack stort som ett mölkpaket som man aldrig kommer göra slut på i hela sitt liv (om någon har lyckats göra slut på ett OPI-lack - hur(!) i hela friden bar ni er åt??) så har faktiskt HM fått in lite smått och gott som absolut är kandidater till magiska och förtrollande vårnaglar.

OPI-Oz-5522
OPI Soft Shades 2013 Collection inspired by Oz the Great and the Powerful. De är ju verkligen jättefina och jag tycker att alla ska spana in dem om ni inte redan har gjort det. Glitterlacken lockar mig speciellt.

Naglar

Vill man handla billigare tycker jag att man ska spana in dessa från H&M. H&Ms lack och speciellt glitterlack har jag tidigare bra erfarenheter av. Dessa kostar ca 39:- på välsorterade H&M.

Happy lacking!

Skörden från Acadermia

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 12:43 / Nytt
0 kommentarer

Jag kom hem med en hel påse med saker som jag både köpt och fått under dagen igår. Jag åkte ju dit med min mamma och efter det åkte vi till Bishops Arms och drack vin. Vi måste ha sett väldigt roliga ut där vi satt och delade upp prover, broschyrer och annat.

P3240009 P3240013 P3240012 P3240011

Det jag ser mest fram emot att testa är Beauty Quick som är ett kristallpapper man använder för att ta bort hår på t.ex. benen och det lilla provkitet från M Picaut. Weleda-proverna får följa med till Mexiko (man kan aldrig ha för mycket kräm i solen antar jag) liksom schampot från Luxsit och handdesifektionen från Cicamed. Sen ser jag fram emot det lilla fotkitet från Forever och den lilla nagelfil-nyckelringen är ju verkligen toppen att ha med sig!

Angående beautybagen/glossyboxen tyckte jag att den var en aning snål. Framförallt eftersom alla produkter var provförpackningar - och inte generösa sådana. Dessutom var förvirringen angående vad som var beautybag och vad som var glossybox högst förvirrande. Det visade sig vara exakt samma sak men om man som jag hade en glossybox och en beautybag bokad, fick jag inte ta två beautybags istället, fast det var exakt samma sak i dem. Jag kan förstå det till viss del men varför marknadsföra dem som två olika saker? Nej, det kändes som en ny mässas barnsjukdom.

Överlag gillade jag verkligen mässan och hade jätteroligt men mycket kan även förbättras till nästa år. Förvirringen mellan beauty bag/glossybox är en av dem. Jag tycker även att man kunde ha tagit till vara på temat bättre då jag knappt märke av anti-ageing touchen alls och champagnebaren kunde ha legat lite mer avsides och med lite fler bord utplacerade med trevlig inredning. Dessutom tycker jag att det var lite väl bred tolkning av skönhet. När jag gick förbi implantat och folk ville att jag skulle känna på bröst blev jag lite obekväm. Allt som är ingrepp - botox, cellulitmaskiner, bröstförstoringar osv tycker jag snarare är plastikkirurgi. Jag förstår att det är omöjligt att dra en gräns men det är bara vad jag tycker. Flera besökare fick säkert jättemycket ut av det och för dem är det ju såklart jättebra!

Jag ser verkligen fram emot att gå på Acadermia nästa gång igen. Verkligen toppen att vi nördar har fått en egen helg att leka med varandra på!

London baby!

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 12:40 / Resa
0 kommentarer

Som om det inte vore nog med Mexiko har vi nu även bokat in en resa till London i juni. Det ska bli så himla roligt! Nu har vi ju laddat som tusan för Mexiko så det känns skönt att det inte kommer kännas så tomt när vi kommer hem. Vi reser med två kompisar som nyss har förlovat sig på Barbados och de är precis lite musikintresserade som vi så vi ska se på musikaler och shoppa tills vi inte orkar bära mer. Jag har inte varit i London på flera år så jag ser verkligen fram emot det här. Men först - Mexiko! 10 dagar kvar nu bara!!

London

Naturligt solskydd

Piggelins / 09 Maj, 2013 - 12:38 / Solskydd
0 kommentarer

Jag tycker att halva nöjet med att resa är att planera allt från flylgplanskit till reseapotek innan man åker. Det verkligen kliar i fingrarna på mig och jag blir helt ärligt euforisk av att gå på apoteket och botanisera i skavsårsplåster, vätskeersättning och anti-diarrétabletter.

Solskydd är ju också lämpligt i ett varmt land som Mexiko och eftersom jag aldrig använder solskydd (I know, spank me) så har jag ingen aning om vare sig märken eller vad man ska ha för SPF. Jag vet inte ens vad det står för när jag tänker efter. Sun protective... force?

När jag googlade vårt resmål dök dock termen biodegradeble sunscreen upp flera gångerDet är solskydd som är gjort på naturliga ingredienser och därför kan brytas ner av naturen. På Riviera Maya vill man att alla ska använda det för att värna om naturen korallrevet, som faktiskt är det näst största i världen (efter Stora Barriärrevet). Visste ni att så mycket som 4000-6000 ton solskydd per år, spolas ner i haven och att det bland annat bidrar till att korallreven faktiskt dör?

- Det är ju hemskt! tänkte jag och började kolla upp hur marknaden sr ut i Sverige på den här fronten. Det visade sig att det knappt finns någon marknad överhuvudtaget. Folk har faktiskt skrattat mig rakt upp i ansiktet när jag har frågat om det, både på Åhléns, Kicks och Life (där de ändå hade, men inte visste om det förrän jag påpekade det). Min research visar att jag skulle kunna tipsa om en hel del märken för billiga pengar från andra sidan Atlanten, men eftersom det är svårt att få tag på härifrån så tänker jag bara nämna det som är mest relevant:

31017
1. Badger Balm Aloe Vera Sunscreen SPF 16

Detta solskydd från Badger Balm skyddar huden mot solen med hjälp av zinkoxid. Mineralsolskydd skulle man väl kunna kalla det. Solskydd 16 tycker jag personligen är i högsta laget men vad jag har förstått så är det inte det. Jag är egentligen för obildad i ämnet för att kunna uttala mig men vad jag faktiskt vet är att mellan SPF30 och SPF60 skiljer det sig mindre än 1% i skydd mot solen. Därför vill jag inte använda för högt, inte minst för att det kostar mycker mer. Denna godbit klickade jag själv hem från FeeluniqueEtt tips är att handla i pund eftersom det läggs på mer när man har SEK som valuta.

eco_cream_25_2
2. Eco Cosmetics Solkräm SPF 25
Eco Cosmetics är helt veganskt och finns i SPF 10, 15, 20, 25, 30 samt 50+. Bra med stort utbud! Man kan klicka hem det på Vitapost för en helt OK peng och man kan man även köpa dem i Life-butikerna om man vill klämma och känna på dem lite först. Där är de dock rent av svindyra så jag skulle inte köpa där.

Vad tycker ni om naturligt solskydd? Är det en debatt som vi borde driva även i Sverige?

Test

Piggelins / 08 Maj, 2013 - 13:30 / Övrigt
0 kommentarer