Recension: Rituals Brilliant Bliss Schampoo & Shikakai Secret Conditioner

Piggelins / 30 Juli, 2013 - 15:30 / Hår
1 kommentarer

För ett tag sen var jag inne på Rituals och letade nya hårvårdsprodukter. Valet föll på den rosa serien med indisk ros och shikakai. Shikakai betyder "frukt för håret" och är ett 100% naturligt schampopulver. Jag har nu använt dessa tillsammans i fyra veckor och tänkte ge ett litet utlåtande.
 
 
Brilliant Bliss Schampoo - 95:- 250 ml
Det här schampot utlovar extra glans, intensiv återfuktning, ett silkeslent resultat, det ska verka lugnande, skydda hårets färg och göra det lätt att föna. Jag upplever att konsistensen är ganska tunn och jag hade önskat att den var aningen drygare. En generös klick behövs för att allt mitt hår ska kännas genomjobbat. Resultatet är dock väldigt bra, håret luktar underbart gott och jag tycker faktiskt att det blir lättare att föna. Dessutom är det mjukt och håller sig fint i ca fyra dagar innan jag tvättar håret igen.
Betyg: 3/5
 
Shikakai Secret Conditioner - 95:- 200 ml
Balsamet beskrivs som närande och extra glansigt med avslappnande egenskaper för dagligt bruk som även det ska göra håret mer lättfönat och skydda dess färg. Man ska även kunna använda det som inpackning. Jag tycker konsistensen känns lite tunnare än vanligt balsam men det är snarare något positivt för det gör att produkten känns drygare. Liksom balsamet doftar det otroligt gott och håret blir verkligen mjukt och lätt att hantera.
Betyg: 4/5
 

NOTD: Isadora - Aquatic

Piggelins / 30 Juli, 2013 - 09:20 / NOTD
1 kommentarer

Jag kände för en lite dovare färg efter allt rosa, orange, korall och turkost som har prytt mina naglar den senaste tiden. Valet föll på Aquatic från Isadora och deras sommarkollektion. Den här anses nog inte vara en typisk sommarnyans men jag gillar den verkligen och det känns skönt att bryta av lite. Dessutom är det ett toppenlack att ha som grund till glitterlack, som jag gjorde med Deborah Lippmanns Across The Universe. Det kan ni kolla på här.
 
Som alltid med Isadoras krämlack var formulan oklanderlig och täckte på två lager. Jag hade Essie Nourish Me i botten och Seche Vite på toppen.

 
 
 

Veckans snapshots

Piggelins / 29 Juli, 2013 - 09:46 / Veckans snapshots
0 kommentarer

Under helgen har jag varit ute i skärgården, därav radiotystnaden här. Men nu tänkte jag visa lite av vad jag har gjort under hela veckan. Glöm inte att följa min instagram - piggelins
1. P!nks album The Truth About Love har gått varmt den här veckan. Inte alls dumt! Jag har tyckt att mycket hon har gjort den senaste tiden har låtit likadant men det här gillar jag faktiskt. Jag går runt hemma och tjuter sopranstämman på Try :)
2. Jag hårdtestar Dr. Brandts CC cream som jag köpte på Sephora. Stay tuned!
 
3. Lunchpromenader är mysigt... och roligt :)
4. AW med fina vänner.
 
5+6. Jag och min sambo åkte till Vindö och jag hittade en hage med gosiga hästar.
 

7. Altanmys på Vindö. Kaffe, sol och Damernas Värld.
8. Min sambos släktingar köpte ett renoveringsobjekt och renoverade. Det är så otroligt fint!
 
9. Vi hittade hur mycket smultron som helst. Det här är kanske en terdjedel av den slutliga skörden.
10. Jag fick så söta flip-flops! :)
 
 

Neon love

Piggelins / 26 Juli, 2013 - 09:23 / Naglar
1 kommentarer

Jag är så himla sugen på neoniga naglar och föll lite för dessa från American Apparel när jag surfade runt. Speceillt det orangea tilltalar mig men bäriga nyanser är också en favorit. Jag har haft mycket snälla och gulliga färger ett tag så jag är sugen på lite pow! nu i stället. Dessa finns att köpa i butik för 89:- styck.
 
 
 

Dr Brandt Shinerase Mat CC Cream SPF 30

Piggelins / 24 Juli, 2013 - 09:53 / Hudvård
2 kommentarer

I helgen var jag och min sambo i Täby Centrum för att göra lite ärenden, bland annat byta min telefon på Apple Store. Men det vore ju rent av brottsligt att åka till Täby utan att gå på Sephora. Väl där föll jag för en CC cream från Dr. Brandt. Vad jag redan nu kan konstatera är att konsistensen är tjockare än en bb cream och den är klart mer täckande. So far, so good! :)
 
 
 
 
 
 

Veckans snapshots

Piggelins / 22 Juli, 2013 - 10:03 / Veckans snapshots
3 kommentarer

Veckan som gick bjöd på lite av allt - promenader, vänner, hemmafix, mys och annat. Ni hittar mig som PiggelinsInstagram där man gärna får följa mig :)
 
1. Blommor på Mariatorget. Jag har verkligen hittat den perfekta kvällsrundan hemma på Söder! Den tar ungefär en timme och jag brukar gå lite senare på kvällen för då kickar inte min astma in lika mycket. Dessutom är det lite svalare och mysigt att gå när det börjar skymma.
2. Gillar den här skylten. 4 cm till ett fik måste vara nåt slags rekord.
 
3. Jag inveg en ny blus och ett nytt halsband från Vero Moda.
4. AW-rosé med Des!
 
5. Flydde som vanligt stan under helgen för att åka till svärföräldrarnas hus i Sollentuna. De har världens vackraste altan med en dunderfin pool. Min sambo jobbar dessutom där ute så han kan cykla till jobbet och medan han knegar ligger jag och solar, badar, löser korsord, dricker kaffe och går en långpromenad på Järvafältet...
6. ...och pratar med blommorna såklart ;)
 
7. Jag är väldugt förtjust i mina nya, orangea bikini. Allt som är orange just nu <3
8. Mitt nya nagellack från Maybelline Color Show.
 

NOTD: Maybelline Color Show - Superpower Blue

Piggelins / 21 Juli, 2013 - 16:31 / NOTD
0 kommentarer

Idag har jag på mig ett tealfärgat krämlack från Maybelline Color Show Som heter Superpower Blue. Jag älskar verkligen namnet! Jag blir tokglad av det och fantiserar lite om att de gör mig lite extra stark och ball... Nåt sånt :p
 
Appliceringen var enkel och täckte på två lager. Konsistensen var lite tjockare men det var inte så det störde. Såna här tealfärgade lack tillhör verkligen mina favoriter. Jag får se om jag kanske lägger till något glitterlack på sen också :) Eftersom jag har spenderat helgen hos mina svärföräldrar fick blommorna på altanen vackert ställa upp på lite fotografering.
 
Essie Nourish Me i botten och Seche Vite på toppen.
 
 
 
 
 
 

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine - 05 Fuchsia In Excess

Piggelins / 18 Juli, 2013 - 11:19 / Läppar
7 kommentarer

I tisdags när jag och Des aka Fröken Rosa var på AW ihop hade vi båda matchande bärfärgade läppstift. Jag fick mitt fina från YSL när jag gjorde ett hårjobb för Daisy Beauty. Vid första anblicken trodde jag att det att det var knallrött men när jag drog på det visade det sig att det var en härligt somrig, fuchsiarosa nyans. Jag älskar ju färgglada läppstift så det var en trevlig överraskning.

 
Stiftet glider på läpparna som smör och ger ett väldigt fint glans. Det sitter bra och blir lite mattare efterhand när det torkar, men är fortfarande mjukt på läpparna. Som alltid med YSL är hylsan stor, tung och lyxig och ligger bra i handen när man målar. Dessutom luktar stiftet gudomligt gott!
 
Bäriga toner tycker jag själv kan kännas lite höstiga men det här är verkligen den perfekta sommarbärnyansen.
Jag har med den i handväskan och målar på lite när jag slutar jobbet och ska gå på stan. Det förvandlar verkligen en daglook till en fin kvällslook på ett litet kick.

Mer CC cream!

Piggelins / 17 Juli, 2013 - 13:56 / Hudvård
0 kommentarer

Jag kan inte (och har inga planer på att) släppa det här med CC-cream eller Color-Correcting Cream. Jag har forskat lite och hittat ett par märken vars CC krämer jag är nyfiken på:
 
 
 
1. L'Oreal Paris Nude Magique CC CreamL'oreal har släppt tre CC krämer för olika behov. Den lila beskrivs som Anti-Dullness, den gröna som Anti-Redness och den aprikosfärgade som Anti-Fatigue. Jag är nyfiken på allihop och speciellt om den gröna kan dämpa min röda hy när jag har varit i solen. 169:- kommer denna kosta som lanseras i augusti.
 
2. Peter Thomas Roth CC Cream Broad Spectrum SPF 30
Denna innehåller bland annat Camu Camu-bär som är smockfullt med C-vitamin som ska förbättra hudens kollagen och göra den fastare. Den finns i tre nyanser och ska även vara återfuktande. Finns på Beautybay för 340:- eller på eleven.se om man vill shoppa svenskt.
 
3. Clinique Moisture Surge CC Cream Hydrating Colour Corrector Broad Spectrum SPF 30
Varför ha ett kort namn liksom? Cliniques bidrag ska med lätt- till medium täckning korrigera röda partier, trötthetstecken och glåmighet. Resultatet ska bli ett fint glow och med nio nyanser i sortimentet borde alla kunna hitta en som passar.
 
4. Lumene CC Color Correcting Cream
Jag gillade verkligen Lumenes BB cream så jag är nyfiken på vad dess kusin kan uträtta. Denna ska jämna ut hudtonen och rodnader. Kommer i tre nyanser med SPF 30.
 
5. Max Factor CC Cream
Den här innerhåller antioxidanter och och jojobaolja, vilket ska ge en silkesmjuk och fjäderlätt känsla på huden. Just nu kostar den 129:- istället för 159:-KICKS.
 
6. Chanel CC Cream Complete Correction SPF 30
Storhuset Chanel vill också vara med i matchen och hos dem står CC Cream för Complete Correction som ska lugna och återfukta med hjälp av hyaluronsyra. Rodnader, pigmentfläckar och porer ska även dem trollas bort. Endast en nyans i sortimentet, vilket känns väldigt snålt, men jag blir ändå nyfiken.

NOTD: Wet 'n' Wild - Grey's Anatomy

Piggelins / 17 Juli, 2013 - 08:57 / NOTD
0 kommentarer

Idag har jag på mig ett duokromt lack från Wet 'n' Wild. I flaskan ser det lite coolt ut som olja och på naglarna skiftar det fint mellan lila och grönt i olika ljus, även om det lila är klart mer framträdande. Jag var lite skeptisk till en början men jag gillar det :) Hållbarheten är dessutom väldigt bra. 
 
Jag hade Essie Nourish Me i botten och Seche Vite på toppen.
 
 

Veckans snapshots

Piggelins / 15 Juli, 2013 - 10:06 / Veckans snapshots
2 kommentarer

Veckan som gick har jag:
 
1. Jobbat soliga dagar på jobbet.
2. Shoppat vackra muggar på Indiskas rea.

3. Pysslat med en frisyr.
4. Blivit kär i mitt nya läppstift från YSL. Det glider på som smör, blöder inte ut, håller länge, sitter bra och doftar gott.
5. Solat och badat i poolen. Mitt absoluta helgnöje.
6. Kollat på vackra blommor. Jag älskar blommor :)
7. Ätit middag hos min tjejkompis som bjöd på delikatesser utan dess like. Salami, skinka, mozarella caprese, rökta räkor, rökt sik, mögelost, kex, baguette och så rödvin på det.
8. Shoppat hårvård Rituals. Fick med prov på en body cream.
 

Indiska

Piggelins / 12 Juli, 2013 - 09:53 / Ansikte
1 kommentarer

Igår hade jag en liten minishopping-spree innen i Västermalmsgallerian. Bland annat botaniserade jag inne på Rituals (mer om det senare) och på Indiska, varifrån två koppar och lite té fick följa med hem. Jag har köpt Indiskas té förut och det är jättegott tycker jag, speciellt deras chai. Det här med smak av jordgubb och ingefära luktade så gott och i min efter-jobbet-koma kunde jag inte motstå den söta doften :p
 
Muggarna har jag tittat på tidigare i veckan och nu helt plötsligt var på 50% rea. Halleluja! In och finn, det finns många vackra koppar och fat just nu.
 
 

CC-creme

Piggelins / 10 Juli, 2013 - 16:33 / Hudvård
1 kommentarer

Jag har haft en riktigt härlig vecka hittills! Jag och pappa åkte med hans motorcykel ner mot Nyköping och åt glass i Trosa på måndagskvällen. Det var så soligt och härligt och framförallt roligt! Igår hade jag och min sambo en jättemysig kväll och lagade fried rice tillsammans och gjorde efterrätt. Han jobbar kväll ofta så det är mysigt när vi har vardagskvällar ihop.
 
Idag är det ju en så fruktansvärt regnig och dag men jag tycker det är lite mysigt så jag har bokat in mig på en massage ikväll och sen ska jag sitta i soffan med en jättemugg té och filt i soffan.
 
Jag läste förresten om CC-creme, Color Correcting Cream i senaste numret av ELLE. Inbitet BB-creme fan som jag är så blev jag så klart intesserad! Jag har hört talas om CC-reme förut men inte fått det så bra förklarat som nu. Skillnaden ska kortfattat vara ungefär att BB-creme ger mer lyster medan CC-creme ger mer täckning. Skoj!
 
 

Veckans snapshots

Piggelins / 08 Juli, 2013 - 09:30 / Veckans snapshots
1 kommentarer

1. Jag målade naglarna med Across The Universe från Deborah Lippmann och blev törstig. Den nya Lokan var inte så dum faktiskt.
 
2. Jag och min kille gick runt lite på stan. De har sommarpyntat så fint nu nere vid Biblioteksgatan/Mäster Samuelsgatan.
 
3. Jag åkte till mina svärföräldrars hus och blev bortskämd med av tomat- och mozzarellasallad.. och vin.
 
4. Spanade även in apelsinträdet på altanen som minst sagt tar sig.
 

5. Hängde kvar vid poolen och läste magasin och målade naglarna.
 
6. När Damernas Värld var slut gick jag över till ELLE. När jag inte badade.. :p

Summer essentials

Piggelins / 07 Juli, 2013 - 17:38 / Hudvård
0 kommentarer

Der är så skönt att det verkligen är sommar nu på allvar. Min sambo har jobbat hela helgen och  eftersom hans föräldrar bor i samma område så har vi bott hos dem under helgen. Här finns både pool, grill och kylt vin så det har inte gått nån nöd på mig ;) Jag tänkte visa ett par saker som för mig har blivit oumbärliga i solen :)
 
 
- Vattenfast mascara Rocket Volum' Express från Maybelline.
 
- Allergitabletter och kortisonnäspray mot min hysteriska astma och allergi.
 
- Ett färgglatt nagellack till händer och tår. Detta är Fifth Avenue från Essie.
 
- Något mjukt till mina läppar som lätt torkar ihop. Läppbalsamet från Figs & Rouge som kom med glossyboxen är inte alls dumt.
 
- SOLSKYDD! Jag kör på Nivea Moisturising Sun Lotion med högt solskydd så jag kan vara ute längre. Speciellt som jag är mycket i och vid poolen. 
 
- En sjal att lägga på bröstkorgen eller över smalbenen som jag lätt bränner.
 
- Tidningar :) Korsord och magasin är måste vid poolen. Korsord är jättemysigt att sitta och pyssla med, speciellt om man är två.

Glossyboxfavoriter

Piggelins / 06 Juli, 2013 - 15:00 / Glossybox
3 kommentarer

Glossybox är ju lite av en blandning av allt som har med skönhet att göra och det är ju det som är så kul med Glossybox - att man inte vet vad man får :) Nu har jag prenumererat i snart ett år och under tiden har jag hunnit samla på mig ett några favoriter som jag tänkte visa.
 
1. Akademikliniken - Pure Antioxidant Cream 2. Luxsit - Balance Body Wash 3. Bliss - Fabulous Foaming Face Wash 4. Trind - Nail Repair 5. Max Factor - Clump Defy Mascara 6. Maria Nila Palett - Colour Guard Masque
 
Det här är produkter som jag antingen har gjort slut på helt eller använder nästan dagligen. Akademiklinikens kräm kunde inte ha varit bättre. Jag är väldigt torr i ansiktet och det är få produkter som jag kan använda dagligen utan att få en allergisk reaktion efter ett par dagar (som jag till exempel fick av Estée Lauders omtalade serum). Men den här kan jag använda varje dag och hyn är slät och mjuk. 
 
Duschkrämen från Luxsit fick jag i Glossyboxen på Acadermia och den doftar himmelskt gott. Ansiktstvätten från Bliss med sina små korn och doft av sandelträ gick verkligen hem hos mig. Just sandelträ och tunga, träiga med ändå fräscha dofter är jag väldigt inne på just nu. Den rengjorde bra och var väldigt dryg. Dock tycker jag att Bliss är för dyrt när det finns mycket annnat som också är bra.
 
Trind Nail Repair började jag använda som underlack och mina skivade, knäppa, nagelbitna naglar blev hur fina som helst. Enligt bruksanvisningen ska man använda det varje dag i två veckor men jag hade det som underlack och bytte sen varannan/var tredje dag och det funkade lika bra. 
 
Mascaran från Maxfactor gillade jag så mycket att det är numera den jag rekommenderar mina vänner att köpa och inpackningen från Maria Nila doftar så gott och gör håret så mjukt att jag kommer bli ledsen när den tar slut.
 
Jag tycker de gör ett bra jobb på Glossybox och det är självklart att man inte kan gilla allt varje gång. Men för 139:- är det ett jätteroligt sätt att testa nya produkter som man inte hade gjort annars. Och vill man inte riskera att få produkter man inte tycker om behöver man ju inte prenumerera alls utan köpa det man vill ha istället :)

Decléor nagelkit

Piggelins / 06 Juli, 2013 - 09:38 / Händer
1 kommentarer

Jag gillar verkligen mitt nya, söta nagelkit från Decléor. Det är en så söt neccessär och i hittar vi både nagelsax, glasfil, nagelpetare och polerare. Dessutom finns ett nagelserum och handkräm nedpackat i ett fack.
 
 
Serumet har verkligen blivit lite av en favorit! Handkrämen verkar bra men jag har nån slags fobi för handkrämer. För det första kan jag inte smörja in mig om jag inte har tvättat händerna först och sen när man tar på handkrämen försvinner liksom den mjuka, nytvättade-händer känslan. Jag vet, jag är knäpp, men jag ska ändå ge denna en chans. Kanske har jag bara inte hittat den perfekta handkrämen ännu?
 

TEMA: Bronzer

Piggelins / 04 Juli, 2013 - 12:07 / Tema
0 kommentarer

Man kan aldrig ha för många solpuder.. Eller nåt ;) Men just solpuder och något till läpparna är det enda jag alltid har med mig i väskan. Det räcker för att jag ska se lite piggare ut. Just nu har jag fem favoriter och jag tänkte visa dem lite närmare:
 
1. Too Faced - Endless Summer 16+ Hour Long-Wear Bronzer
2. No7 - Perfectly Bronzed Bronzing Pearls
3. Organiqs - Bronzing Powder 005
4. Wet 'n' Wild Fergie - Carnival In Rio
5. Maybelline Fit Me
 
 
 
1. Too Faced-pudret köpte under en raid på Boots i London. Denna är från sommarens "
Hello Sunshine Collection
Hello Sunshine Collection" och utlovar hållbarhet upp till 16 timmar och ett "lit-from-within glow". Jag upplevde själv att den faktiskt håller länge och det subtila skimret ger ett fint lyft. Den är lite speciell att hantera och man får buffa ordentligt men när man får in snitsen så är den riktigt bra.
 
2. No7 är inte alls dumt faktiskt. När jag har burit det har jag fått komplimanger för det :) En del av pärlorna ser väldigt skimriga ut i asken men det blir inte särskilt skimrit på, mer ett subtilt glow och det är ju ändå det man är ute efter. Jag använder en liten, ganska tät kabukiborste till denna och det funkar bra tycker jag.
 
3. Organiqs bronzer är en riktig liten pärla tycker jag. Den är min favorit av dem alla. Det blir lagom mängd när man buffar på, den blir inte kakig och färgen är som gjord för mig. Jag älskar den och har den alltid med mig. Att det är 100% naturliga ingredienser är ju inte fy skam det heller.
 
4. Wet 'n' Wild Fergieär en skimrig bronzer som ser väldigt orange ut men som inte blir det i ansiktet. Jag måste erkänna att jag var skeptisk till denna men färgmässigt är den bra. Eftersom den ändå är ganska skimrig använder jag den mest på kinderna, men det är en smaksak.
 
5. Maybelline Fit Me är lite ljusare än de andra. Jag buffar på den med en kabukiborste de dagarna jag vill se lite mer proper ut. Den här är en fena på att jämna ut min hudton. Jag gillar verkligen resultatet, speciellt ovanpå en bb cream.

Jag och Madde sjunger Moving On

Piggelins / 03 Juli, 2013 - 12:50 / Musik
0 kommentarer

Även om jag älskar smink och skönhet och sånt så är ändå musiken det jag brinner mest för. Det var egentligen så jag kom in på skönhet överhuvudtaget. Som showartist gör man i ordning sig själv (inga glammiga make up artister här inte :P) och för att få sminket att sitta en hel kväll med dans, sång, värme, gärna regn också förra sommaren.. så krävs det lite jobb. Och då insåg jag hur roligt det är att testa nya baser, primers och foundation. För att inte tala om alla roliga skuggor! :) När man står på scen kan det inte bli too much ;)

Jag och Madde som vi ser här, har sjungit ihop i fyra år. Vi kan varandras röster utan och innan och jag tänkte bjuda på en liten plojvideo som vi spelade in för några veckor sen. Och kom ihåg, det är bara på skoj. Jag spelar fel hela tiden och garvar och ljudet och bilden är kass, så be kind :P

 
 
 
 

NOTD: Deborah Lippmann - Across The Universe

Piggelins / 02 Juli, 2013 - 10:45 / NOTD
2 kommentarer

För några veckor sen shoppade jag ju på Beautybays Deborah Lippmann-rea och fick hem två fina lack och idag tänkte jag visa Across The Universe. Anledningen till varför jag inte har visat de tidigare är för att jag målade på det och det var jättesvårt att hantera. Jag lackade tre lager och det blev ojämt i kanterna, drog sig tillbaka längst ut på nageln så den vita topplinjen syntes och dessutom chippade det det första som hände. Inte så lyckat med andra ord...
 
Men skam den som ger sig! Jag testade igen och det gick bättre. Jag grundade med ett lager Aquatic från Isadora och sen två lager Across The Universe. Det blev en riktigt lyckad kombo tycker jag :) Jag använde Essie Nourish Me som underlack och två lager Seche Vite på toppen, även om det nog hade behövts tre på vissa naglar. Det är otroligt svårfotat och det verkar vara typiskt för det här lacket när man läser om det på andra bloggar. Men det är väldigt spektakulärt i verkligheten :)
 
 
 
Tyvärr lyckades jag inte undkomma alla vita kanter.
 
 
 Lite ur fokus för att man ska se hur glittret gifter sig.
 

Tema: BB-Cream

Piggelins / 01 Juli, 2013 - 13:50 / Hudvård
0 kommentarer

Sen fenomenet BB-cream lanserades här i väst har det blivit lite av en favorit i min sminklåda (läs: lådor). Man ska aldrig säga aldrig men jag känner verkligen inget sug att gå tillbaka till foundation. De jag har i mitt egna sortiment just nu kommer från Estée Lauder, No7 och Lumene.
 
 
Jag tycker att alla tre är bra på lite olika sätt:
- Estée Lauder har en väldigt mjuk, nästan silkig finish och känns väldigt skön på huden. Den sitter bra och har hög solskyddfaktor på 35. Jag upplever att jag får jättefin lyster av den.
 
- No7 gillar jag eftersom den inte bara är anpassad efter din hudton uten även din hudtyp. Jag som är väldigt torr tycker att den gör min hud mjuk och att den fungerar lite som en barriär mot sånt som min hy normalt är känslig mot. Denna som är för Dry - Very Dry Skin är lite tjockare i konsistensen och jag tycker att min hy är jättefin just nu. Tycker dock att förpackingen ser lite väl medicinsk ut och att det är lite snålt med solskydd.
 
- Lumene är en vädligt bra budgetvariant. Den återfuktar och har ett väldigt rimligt pris på 120:- Dessutom finns den på bland annat KICKS och Åhléns och därifrån får man ju presentcheckar med jämna mellanrum om man vill kunna haffa den ännu lite billigare. Hållbarheten är lite sådär tycker jag själv. Speciellt om man får vatten i ansiktet så kan det nästan se ut som vattenfärg. Men det är inget jag stör mig jättemycket på :)
 
1. Estée Lauder 2. No7 3. Lumene

Just nu använder jag mest No7 eftersom jag köpte den i en mörkade nyans än de andra och det passar mig bättre nu på sommaren. Men jag gillar allihop! De lägger sig fint på huden och ger lagom täckning och jag tycker att alla går bra att bygga upp men jag smetar oftast bara på ett lager och toppar med lite solpuder.
 
Estée Lauder och Lumene finns att köpa på de flesta stället som har skönhet, som Åhléns och KICKS samt lite överallt på nätet. No7 finns att köpa på samtliga Apotek Hjärtat, och på Eleven.se.