TEMA: Bronzer

Piggelins / 04 Juli, 2013 - 12:07 / Tema

Man kan aldrig ha för många solpuder.. Eller nåt ;) Men just solpuder och något till läpparna är det enda jag alltid har med mig i väskan. Det räcker för att jag ska se lite piggare ut. Just nu har jag fem favoriter och jag tänkte visa dem lite närmare:
 
1. Too Faced - Endless Summer 16+ Hour Long-Wear Bronzer
2. No7 - Perfectly Bronzed Bronzing Pearls
3. Organiqs - Bronzing Powder 005
4. Wet 'n' Wild Fergie - Carnival In Rio
5. Maybelline Fit Me
 
 
 
1. Too Faced-pudret köpte under en raid på Boots i London. Denna är från sommarens "
Hello Sunshine Collection
Hello Sunshine Collection" och utlovar hållbarhet upp till 16 timmar och ett "lit-from-within glow". Jag upplevde själv att den faktiskt håller länge och det subtila skimret ger ett fint lyft. Den är lite speciell att hantera och man får buffa ordentligt men när man får in snitsen så är den riktigt bra.
 
2. No7 är inte alls dumt faktiskt. När jag har burit det har jag fått komplimanger för det :) En del av pärlorna ser väldigt skimriga ut i asken men det blir inte särskilt skimrit på, mer ett subtilt glow och det är ju ändå det man är ute efter. Jag använder en liten, ganska tät kabukiborste till denna och det funkar bra tycker jag.
 
3. Organiqs bronzer är en riktig liten pärla tycker jag. Den är min favorit av dem alla. Det blir lagom mängd när man buffar på, den blir inte kakig och färgen är som gjord för mig. Jag älskar den och har den alltid med mig. Att det är 100% naturliga ingredienser är ju inte fy skam det heller.
 
4. Wet 'n' Wild Fergieär en skimrig bronzer som ser väldigt orange ut men som inte blir det i ansiktet. Jag måste erkänna att jag var skeptisk till denna men färgmässigt är den bra. Eftersom den ändå är ganska skimrig använder jag den mest på kinderna, men det är en smaksak.
 
5. Maybelline Fit Me är lite ljusare än de andra. Jag buffar på den med en kabukiborste de dagarna jag vill se lite mer proper ut. Den här är en fena på att jämna ut min hudton. Jag gillar verkligen resultatet, speciellt ovanpå en bb cream.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: