Icy Lemons nail art

Piggelins / 30 Maj, 2014 - 23:05 / Naglar
0 kommentarer

Yet another mani.. Jag har verkigen fått dille på nail art senaste tiden. Det finns ju så många färger och roliga saker man kan göra. Det låter skumt men det är rätt mediterande att koncentrera sig till 100% på det. Dessutom är det roligt för jag har alltid varit kass på att teckna (jag fick MVG i bild för att vår lärare inte ville underkänna en kille i klassen, men då kände hon sig tvungen att höja alla andra...) men det här blir jag bättre på för varje gång.
 
Den här gången fick jag för mig att göra en neongul manikyr med lite frostig touch. Men när jag bläddrade igenom bilderna jag tagit insåg jag att den bästa blev när jag skulle fota en ingefära som såg ut som en lama. 
 
 
 
Jag har använt China Glaze - Yellow Polka Dot Bikini och ett silverglittrigt lack från ett märke som heter Broadway Nails. I like it :)
 
 

Leopard nailart

Piggelins / 03 Maj, 2014 - 12:01 / Naglar
1 kommentarer

Jag har varit tokförkyld och helt tappat rösten de senaste dagarna. Då fick jag ett ryck och gjorde en nailart med lite riv i. Ville testa att göra ett leopardmönster och efter lite grävande i lådorna hittade jag passande färger. Såhär blev resultatet:
 
För att vara min första leopard-mani är jag supernöjd. Efter att ha sett lite bilder på andras manikyrer kan jag dessutom konstatera att det inte var lika svårt som jag trodde. Detta använde jag:
 
1. Random nude lack från H&M
2. Snowcrystal - Corrosion Red
3. Isadora - Gothic Black
4. Överlack - Seche Vite
5. Dotting tool - H&M