Naked 3 Palette

Piggelins / 25 Februari, 2014 - 12:10 / Nytt
0 kommentarer

När lönen kom så loggade jag in på Beautybay och klickade hem Naked 3 Paletten det första jag gjorde. Jag har suktat efter den ända sen den kom och jag har ångrat att jag inte slog till på den när den först var in stock. Det misstaget gör jag inte om så nu är den på väg hem till mig. Jabbadabbadoo! 
Är väldigt spänd på hur det kommer se ut med min hudton. Det rosé-aktiga kan lika gärna få mig att se sjuk ut men jag tror det kommer att gå bra. Jag är mest nyfiken på Dust, Limit, Buzz och Nooner. Får se om det ändras efter att jag har tittat på den irl. Det blir dessutom min första Urban Decay-produkt :)
 

Vårdrömmar

Piggelins / 22 Februari, 2014 - 15:56 / Inspiration
0 kommentarer

Även om det bara är februari så har det nog inte undgått någon, allra minst fåglarna, att det nästan är vår. Det verkar inte bli värre än såhär i alla fall. Jag tog i alla fall lördagen i akt till att inventera bland mitt smink och då hittade jag massa lila och rosa färger som jag inte har använt på jättelänge. Dessa åker nu upp bland everyday sminket som jag har i badrummet. 
 
1. MIYO Makeup - Purple Rain palette 2. NYX lipliner - Hot Pink 3. Lars Wallin - Samantha 4. Maybelline Color Tattoo - Endless Purple
 

Jag tycker så mycket om de här färgerna. MIYO-skuggorna är otroligt välpigmenterade och likaså skuggan från Lars Wallin. Color Tattoo har jag hört så mycket gott om men aldrig kommit till skott att testa så. Skäms nästan över det så den ska jag hitta på nåt skoj med i veckan. Liplinern från NYX funkar även super över hela läppgen. Det här får mig att längta efter krokusar och påskliljor :)