NOTD: Team Sonja-gradient

Piggelins / 14 September, 2013 - 13:01 / Naglar
0 kommentarer

Dagen till ära, när det är livesändning och allt, bestämde jag mig för att göra lite roligt nagelpyssel. Det fick bli en gradient i orange toner eftersom Team Sonjas färg är orange. Till min hjälp hade jag:
 
- Trind Nail Repair baslack
- OPI Alpine Snow
- Maybelline Color Show Electric Yellow
- L'oreal Color Riche Lush Tangerine
- Depend 328
- Seche Vite överlack
- Make up-svamp

Jag började med att grunda med vitt och målade sen flödiga Electric Yellow och Lush Tangerine på make up-svampen. Sen duttade jag av på ett papper för att få en snygg övergång mellan färgerna och sen var det bara att börja dutta på nageln. Efter det toppade jag med ett lager av neonglittringa 328 från Depend, samt två lager Seche Vite.
 
 
 
Jag blev riktigt nöjd faktiskt. För att vara första gången tycker jag att jag får godkänt :)
 

Körslaget 2013 - Team Sonja

Piggelins / 13 September, 2013 - 22:21 / Ansikte
0 kommentarer

Det har varit lite tyst på bloggen ett tag och det beror på att jag har haft fullt upp med att repa och sjunga och dansa med Team Sonja eftersom jag är med i årets säsong av Körslaget. När jag spelade in trailern tidigare i somras, fick jag veta att Huddinge som jag är uppvuxen i skulle ha en kör och då kände jag att jag såklart vill söka. Sonja Aldén är körledare och hon är verkligen helt fantastiskt. Hon vet precis hur hon vill ha det och det är en enorm trygghet.
 
Alla var med på att vi skulle ta bild utom jag. Bra, Elin...
 
Imorgon är det ny livesändning och då hoppas jag att ni, mina vänner, skulle vilja ta er tid och lägga en röst på oss. Ring 099-402 07 eller messa Sonja till 72400. 

Me and Militus event

Piggelins / 04 September, 2013 - 22:38 / Event
0 kommentarer

I förra veckan var jag med fina Fröken Rosa på event hos Me and Militus på Grev Turegatan. Det bjöds på god mackor, bakelser och champagne och annat drickbart. Med andra ord allt som gör en kväll bra. Dessutom fick vi kika på produkter som webbshoppen Me and Me säljer.
 
 
Vackert uppställt :) 
 
 
Jag, Des och Aida
 
 
 
Me and Me är den enda svenska återförsäljaren av Pfielring. De tillverkar pincetter och liknande tillbehör som alla handgjorda och slipas för hand för att få den perfekta ytan.
 
 
I min fina goodiebag som jag fick med hem låg det bland annat en pincett från Pfielring och den ska bli väldigt intressant att prova. Dessutom fick jag en ansiktscreme, en duscholja och solskydd som är anpassad för väldigt torr och atopisk hud, vilket är min hudtyp mitt i prick. Ska bli minst sagt intressant att prova! :)