Veckans snapshots

Piggelins / 23 Juni, 2013 - 22:32 / Veckans snapshots

Det här har varit en väldigt lång och rolig vecka. Skönt med lite långledigt också! :) Såhär på helgen har jag inte gjort många knop vill jag lova. Ni vet när man planerar att man ska fixa en massa saker och så blir det inte av? Juste.. ;) Men nu tittar vi istället på vad jag HAR gjort och inte vad jag har skjutit upp.

1. Diors fina Psychedelic Orange fick pryda mina naglar. Var inte beredd på att det skulle staina dock. Men det gör inte så mycket, jag har ju ändå alltid lack på dem.
2. En ny parfym fick flytta in. Jag har sen tidigare Dior Addict som är en väldigt fruktig doft. Lanvin Couture är lite tyngre och passar till kvällen.
 
3+4. Jag var på TV-inspelning på Skeppsholmen i Eric Ericsonhallen med bland annat fina Istria som ni ser på bild. Istria är en helt otrolig sångerska och en väldigt fin vän. Ni hör henne bland annat i Mio-reklamen :)
 
5+6. Jag firade midsommar på Fjäderholmarna med min fina bror och hans vänner. Vi solade och åt sillunch på klipporna. Sen drog jag vidare till min bästa kompis. Där satt vi med vänner på en strand, spelade gitarr och sjöng och gjorde lägereld. Vid halv två gick vi tillbaka till lägenheten, bara hon och jag och lagade mat, drack té och småpratade som bara bästisar kan :)
 
7. Jag inveg (invigde, va?) mina nya pjuck från Aldo och var sjukt nöjd. Längtar efter att använda dem mer i sommar.
8. En liten lack-oskuld blev tagen när jag fick hem mina första lack från Deborah Lippmann Across The Universe och Razzle Dazzle.
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: