Veckans snapshots

Piggelins / 30 Juni, 2013 - 22:51 / Övrigt
0 kommentarer

Den här veckan har varit ganska lugn och skön. Jag har promenerat, myst hemma och passat på att umgås med vänner. Min sambo har varit och jobbat i Örebro så jag har haft tjejvecka med mig själv och kollat på Pretty Woman typ :P Nu är han äntligen hemma och jag har i stort sett pussat ihjäl honom. Efter det bjöd jag på hemmagjorda hamburgare, vilket var minst sagt populärt :)
 
1. Jag köpte morotskaka med mig hem och fick av misstag med mig två. Kassören var trött, jag var glad! :)
2. Tanto är jättevackert!

1. Jag målade naglarna med Essies fina Your Hut Or MIne.
2. En ny handtvål från RItuals fick flytta in.
 
1+2. Jag gick på promenad bland Söders gamla, vacka hus. Det är så fint här just nu och flädern doftar så gott!
 
 

Nytt: Rituals - Infinity Hand Wash

Piggelins / 30 Juni, 2013 - 13:43 / Nytt
0 kommentarer

Igår när jag var på stan med mamma så slog jag till på den här handtvålen från Rituals. Det här är den första proukten jag äger från det märket så det ska bli roligt att prova. Jag föll för den friska och fräscha doften och den vackra bärnstensfärgen. Jag är väldigt inne på det just nu :)
 
Den ska dofta av apelsin och japansk mynta och vara mild och närande för händerna. Huruvida den är dryg eller inte återstår att se. 
 
 

NOTD: Essie - Your Hut Or Mine

Piggelins / 29 Juni, 2013 - 19:35 / NOTD
0 kommentarer

Idag har jag på mig Essies lack Your Hut Or Mine. Det är ett väldigt fint korall-rosa, nära laxrosa lack med jättevackert, subtilt skimmer som verkligen lyfter lacket. Det här passar mig verkligen - varmtonade, rosa lack gör sig väldigt bra mot min hudton. Jag måste även säga att det håller väldigt bra. När de här bilderna är tagna har jag redan haft lacket på i två dagar redan.
 
Jag har två lager på men tre hade nog varit optimalt. Jag pallar sällan måla mer än två lager och jag tycker det duger :P Formulan fanns det inget att klaga på. Jag har Essie Nourish Me i botten och Seche Vite på toppen.
 
 
 
 

Piggelins språkskola!

Piggelins / 28 Juni, 2013 - 13:51 / Vardagsliv
0 kommentarer

 
Eftersom jag jobbar mycket med språk och även har pluggat det en hel del så skär det verkligen i mig när jag läser en del bloggar och bloggarna i fråga inte vet hur vissa saker stavas, hur vissa ord ska användas och hur vissa uttryck är menade att låta. Därför tänkte jag reda ut ett par saker så det inte behöver bli förvirrat i framtiden.
 
1. Jag ser ibland att vissa skriver "dagen i ära". Det är fel. "Dagen till ära" heter det.
    - Dagen till ära bar jag en röd klänning.
 
2. - Jag förtjänar creed för att jag städade mitt rum. Jag ser i flera bloggar att folk skriver "creed" istället för "cred" eller om man vill - "credd". What's up med det liksom? "Credd" stavas det. Det kommer från "credit". Over and out.
 
3. - Desto mer jag åt, desto mättare blev jag. Fel, fel, fel. "Desto" används alltid med "ju".
    - Ju mer jag åt, desto mättare blev jag.

4. Ofta läser jag ofta om bloggare som blir "starstrucked" när de träffar sina idoler. "Struck" är dåtidsformen (preteritum, det heter inte imperfekt längre) av "strike" så vi har redan klarat av att det här är något som redan har hänt. Vi behöver inte lägga på ytterligare en dåtids-ändelse. "Starstruck" heter det och kommer alltid att heta.
 
5. Nu kommer vi till en riktig språksjukdom! :) Det är nog det vanligaste felet svenskar gör (engelsktalande också iofs) och det är när vi skriver på engelska - skillnaden mellan "to" och "too". Det här är ett så otroligt vanligt fel så nu ska vi reda ut skillnaden :)
 
- Enkelt sagt kan man säga att "to" betyder "till" och "åt" medan "too" betyder "alltför" och "också". Det heter till exempel "too much", "too far" "me too" och "too good to be true". Däremot heter det "I'm going to town" och "I gave it to him". Det blir oftast svårast när man måste ha dem i samma mening - "I'm going to Sandra's place too"
 
Sen måste jag tillägga att jag är den mest förlåtande människa som finns! Speciellt när det gäller bloggar, för det är ju meningen att vara skrivet talspråk. Och jag skriver grammatiskt inkorrekt hela tiden (som där tillexempel - aldrig börja en mening med "Och") Men jag brukar tänka såhär: Vet man inte om att man skriver fel - då är det fel. Skriver man fel medvetet som en effekt - då är det rätt. Nåt sånt :)
 
 

Körslaget 2013

Piggelins / 26 Juni, 2013 - 14:43 / Fotografering
3 kommentarer

Det var ju såklart, som några av er gissade, Körslaget i TV4 som jag spelade in en trailer för. Jag ska inte vara med i själva programmet utan det här var ett jobb jag gjorde tillsammans med One Voice som är kören i videon. Det var en otroligt rolig dag och jag fick så många nya vänner :) Här kommer lite bildregn från inspelningen.
 
Årets körledare blir Andreas Weise, Dogge Doggelito, Anna Book, Sonja Aldén, Rickard Söderberg, Wille Craaford och Elisa Lindström
 
 
So serious... :P
 
Sminkpaus
 
 
 
 
"Pass på för tagning"
 
 

I dessa ljuva duschtider

Piggelins / 26 Juni, 2013 - 12:26 / Inspiration
0 kommentarer

Just nu har jag lite dille på tvålar och duschprodukter. På smink- och nagellacksfronten känner jag mig liksom nöjd men det beror väl på att vi är nån slags mellankrigstid nu, dvs sommarsminket har funnits ett tag men höstkollektionerna har inte kommit ut än.
 
Istället har jag nu fått ett intresse för badrumsprodukter. Tvålar, skrubbar, schampo, balsam och sånt mysigt. Det är bara så synd att vi inte har ett badkar hemma, då hade jag gått bananas på badbomber och allt möjligt skojigt :)
 
 
1. Bliss Fabulous Foaming Facewash
2. L'Occitane Jasmin & Bergamote Perfumed Shower Gel
3. KICKS Skin Treat Pure Natural Oils Sugar Scrub
4. Maria Nila Palette Luminous Colour Guard Masque
 

Bliss ansiktstvätt har jag testat och jag älskade den. Den doftade så gott och var verkligen effektiv. Dock tyckte jag faktiskt att den var lite dyr på 245:- för att vara en ansiktstvätt, men det kanske bara är jag...
Maria Nila Palett mask har jag hemma och använder frekvent. Den är toppen och doftar fantastiskt. Som bubblizz-godisar! Håret blir silkeslent och luktar jättegott.
 
Någon dag ska jag ha en raid på L'Occitane och köpa handtvål och duschgel till badrummet. Det är faktiskt roligare att ha vackra tvålar hemma. Skrubbar och jag går ju inte riktigt ihop men jag är villig att ge det en sista chans för denna från KICKS. Den ser väldigt intressant ut!
 

Boots No7 Fanomenal Lashes Mascara

Piggelins / 24 Juni, 2013 - 12:27 / Piggelin testar
1 kommentarer

När vi var på Boots No7s pressvisning på Café Opera fick vi bland annat med oss mascaran Fanomenal Lashes hem. Jag har testat den i ca en månad nu och jag måste säga att jag har blivit riktigt förtjust i den.

Smink och grönsaker går bra ihop :P
 
Borsten består av små kuggar som sak kamma igenom fransarna för att ge volym och separera fransarna. Den ska även vara snäll mot dig som har känsliga ögon och hy.
 
 
Mascaran är lagom blöt i konsistensen. Den är inte för torr och inte för våt, det tycker jag själv är det bästa med den. Jag trodde att det lite speciella borsthuvudet skulle bli ett problem men upplevde jag inte alls som svårt att jobba när det väl kom till kritan. Jag upplever att den separerar fransarna bra och inte smular under dagen. Den har helt enkelt blivit lite av en ny favorit.
 
Boots No7 Fanomenal Lashes finna att köpa på bland annat Apotek Hjärtat.

Veckans snapshots

Piggelins / 23 Juni, 2013 - 22:32 / Veckans snapshots
0 kommentarer

Det här har varit en väldigt lång och rolig vecka. Skönt med lite långledigt också! :) Såhär på helgen har jag inte gjort många knop vill jag lova. Ni vet när man planerar att man ska fixa en massa saker och så blir det inte av? Juste.. ;) Men nu tittar vi istället på vad jag HAR gjort och inte vad jag har skjutit upp.

1. Diors fina Psychedelic Orange fick pryda mina naglar. Var inte beredd på att det skulle staina dock. Men det gör inte så mycket, jag har ju ändå alltid lack på dem.
2. En ny parfym fick flytta in. Jag har sen tidigare Dior Addict som är en väldigt fruktig doft. Lanvin Couture är lite tyngre och passar till kvällen.
 
3+4. Jag var på TV-inspelning på Skeppsholmen i Eric Ericsonhallen med bland annat fina Istria som ni ser på bild. Istria är en helt otrolig sångerska och en väldigt fin vän. Ni hör henne bland annat i Mio-reklamen :)
 
5+6. Jag firade midsommar på Fjäderholmarna med min fina bror och hans vänner. Vi solade och åt sillunch på klipporna. Sen drog jag vidare till min bästa kompis. Där satt vi med vänner på en strand, spelade gitarr och sjöng och gjorde lägereld. Vid halv två gick vi tillbaka till lägenheten, bara hon och jag och lagade mat, drack té och småpratade som bara bästisar kan :)
 
7. Jag inveg (invigde, va?) mina nya pjuck från Aldo och var sjukt nöjd. Längtar efter att använda dem mer i sommar.
8. En liten lack-oskuld blev tagen när jag fick hem mina första lack från Deborah Lippmann Across The Universe och Razzle Dazzle.
 

Diane von Furstenberg

Piggelins / 22 Juni, 2013 - 16:37 / Nytt
4 kommentarer

Hej alla! Hoppas ni har haft en fin midsommar. Själv firade jag på Fjäderholmarna med min bror och hans vänner för att sen dra vidare ut mot Älta till min bästa kompis. Där satt vi ett stort gäng vid en strand med lägereld och gitarr. Urmysigt :)
 
Idag tänkte jag visa upp det här fina mobilskalet från Diane von Furstenberg som har hittade på Harrods när vi var i London. Jag föll verkligen för det och köpte det på studs. 

 
 
 
 
Jag gillar verkligen detaljerna, som skriften på kanten och hälsningen inuti. Haha, så små saker man kan bli glad för :P Att skalet dessutom är ljust med svarta kanter gör att det matchar det min svarta iPhone bättre än om det hade varit vita kanter, vilket det ofta är på ljusare skal. Jag är så nöjd :)

Nytt från Deborah Lippmann

Piggelins / 20 Juni, 2013 - 20:56 / Naglar
2 kommentarer

När Beautybay hade sin väldigt generösa rea på lack från Deborah Lippmann var jag bara tvungen att klicka hem ett par stycken. Jag hade inga lack från DB sen tidigare så det var med stor nyfikenhet jag öppnade paketet. Jag beställde Across The Universe och Razzle Dazzle. Jag har redan planerat att mina nästa DB-lack får bli Bad Romance och Mermaid's Dream. 
 
Jag älskar verkligen flaskorna. De känns så tunga och lyxiga. Vackra saker som man kan ha stående framme. Det ska bli jätteroligt att testa dem! Jag ska nog börja på en gång ;)
 
 

TV-inspelning

Piggelins / 20 Juni, 2013 - 13:58 / Fotografering
1 kommentarer

Igår var jag som sagt på TV-inspelning för TV4. Vi gjorde en trailer för ett av deras program som kommer sändas senare i år. Det var riktigt kul att få jobba med green screen. Kul att se hur det fungerar! Resultatet får ni som sagt se senare. Men bilder bjuder jag såklart på. Dessutom kommer det ännu fler när allt är officiellt :)
 
Jag och fina Istria
 
Joel, Istria, Shirin och jag
 
In action
 

Haha, too pose to function ;)

Dagens outfit - vitt med vitt

Piggelins / 19 Juni, 2013 - 22:20 / Fotografering
1 kommentarer

Jag tänkte visa upp min outfit för dagen på TV-inspelningen, mer om själva jobbet kommer i ett annat inlägg. Jag är verkligen nöjd med mina vita byxor som jag hittade. De kommer jag att kunna ha hela sommaren och de satt helt perfekt och var superbekväma. 

Hihi, nån som sa pose? ;)
 
Just idag hade jag ett vitt linne under blusen också eftersom jag misstänkte att den kunde bli lite genomskinlig i direktljuset från spottarna. Men det funkade jättebra, det syntes inte alls :)
 
 
Jag passade även på att inviga mina nya skor från Aldo som jag köpte i London. De kommer användas flitigt i sommar kan jag lova :)

NOTD: Dior - Psychedelic Orange

Piggelins / 18 Juni, 2013 - 15:17 / NOTD
1 kommentarer

Dagens nagel är prydd med Diors fina, korall-orangea, nästan neoniga nyans Psychedelic Orange. Det verkligen ett "in-your-face" lack! Jag tänkte ha det imorgon på inspelningarna för det passade så bra ihop med kläderna och min brunbrända hud. Jag funderar även på om jag ska stryka på ett lager av Kleancolor - Aurora eller kanske OPI's guldiga cracklack. Tror att det skulle kunna bli coolt faktiskt, men det är ju himla fint på egen hand också. Det lyser verkligen sommar om det!
 
Även om jag älskar namnet så är lacket definitivt mer koralligt än orange. Det var en bra formula, nästan en one coater men målade ett lager till av.. ja, tvångstanke? ;)
 
Jag hade Essie Nourish Me i botten och Seche Vite på toppen :)
 
Update: naglarna blev lite missfärgade av det här lacket. Inget jätteallvarligt men nästa gång kletar jag på en ordentlig grund. 
 
 
 

 

Victoria's Secret - New Bond Street

Piggelins / 18 Juni, 2013 - 11:00 / Nytt
0 kommentarer

Det blev en hel del shoppande på den helt nya, otroligt fina Victoria's Secretbutiken som slog upp portarna för inte mindre än sex månader sen. Vi var där på tisdag förmiddag och stannade ända fram till lunch då vi var tvugna att gå eftersom vi skulle på musikalen Book Of Mormon senare. På den tiden hade vi inte ens hunnit igenom hela butiken.
 
Jag tänkte visa upp vad jag gick därifrån med efter första besöket. Jag bestämde mig för att göra en helrenovering i underklädeslådan och kom därifrån med elva par trosor och två BH:ar. Så det kan gå... Bortsett från att jag var otroligt nöjd med mina inköp så var verkligen butiken något i sig att beskåda. Hela fyra våningar var det och bara att knapparna i hissen lyste rosa gjorde att jag blev alleles till mig. På den översta våningen hade de en loungedel där man kunde dumpa sina pojkvänner i stora plysch-fotöljer. Där fanns även toaletterna som var helt otroligt fräscha och vackra. En sjukt bra förmiddag helt enkelt! 
 
 
 
 
 

Nytt från Vero Moda

Piggelins / 17 Juni, 2013 - 23:19 / Nytt
0 kommentarer

Jag tänkte ge er en liten sneak peak på dagens inköp. Jag ska spela in en trailer på onsdag och jag hade verkligen ingenting i garderoben som passade. Som om jag inte har shoppat nog redan liksom... Jag är i alla fall jättenöjd, det är sånt jag kan ha senare i sommar också. Smink och krämer i all ära, men kläder är också kul :)
 
 

NOTD: Viva La Diva - Vintage

Piggelins / 17 Juni, 2013 - 10:26 / NOTD
2 kommentarer

Dagens nagel presenteras stolt med assistans av självaste professor Dumbledore. Eller i själva verket professor Dumbledores stav - Fläderstaven. Jag hittade den vid Platform 9 3/4 faktiskt ;) Jag lånade den för att visa upp mitt nya nudefärgade nagellack Vintage från Viva La Diva. Jag har så konstiga cravings på nagellack nuförtiden. Ena stunden vill jag ha svart botten och massa glitter i olika färger, för att plötsligt svänga och leta efter den perfekta nudefärgen. Knepigt det där... ;)
 
Jag tycker att Viva La Diva har massor av fina färger ute just nu, som Ocean Drive, Perfect Pink, Fresh Orange, Amnesia och Green Mamba Just den här kanske skulle varit lite mindre gul för att matcha min hudton optimalt men det är inget jag stör mig jättemycket på. Det var lättmålat och tre lager krävdes för full täckning.
 
Jag använde Essie Nourish Me i botten och Seche Vite på toppen.
 
 
 
 

Veckans snapshots

Piggelins / 16 Juni, 2013 - 22:41 / Veckans snapshots
1 kommentarer

Den här veckan spenderades till största delen i London med vänner och där tog jag en hel del bilder som ska jag tänkte passa på att visa er. 
 
1. Det blev en hel del shopping därborta. Jag har redan visat en del och mer kommer!
2. Men vi var ju lite på sightseeing också! Big Ben, Buckingham Palace och London Eye (tittade bara, har för dåligt tålamod för att åka runt i en såndär)
 
3. Carnaby - ett gulligt område där vi hittade massor av gulliga butiker, bland annat Illamasqua. Dessutom åt vi grymma burgare på Byron.
4. Vi hamnade på galapremiären av Man Of Steel, mitt på Leicester Square. Alla filmstjärnor var där. Coolt att se :)
 
1+2. Nyöppnade Victoria's Secret på New Bond Street fick sig inte bara ett, utan två besök. De var långa... och dyra. Men jäklar vad grejer jag fick med mig därifrån :)
 
 
1. Illamasquas fönster och butik var underbar. Tyvärr var den stängd när vi kom dit och vi hann inte tillbaka.
2. Fina clutches på Selfridges. 
 
 

Sleek Makeup - Candy Collection

Piggelins / 16 Juni, 2013 - 21:20 / Nytt
1 kommentarer

I London köpte jag Sleeks nyaste palett från deras Candy Collection. Den verkligen skriker, använd mig! Jag är helt kär i den. Bara förpackingen är ju så man smälter. Sen öppnar jag den och hittar tolv skuggor i olika färger och finishar som får mig att börja tänka på godis, cupcakes, blommor och härliga sommarkvällar. 
 
 
Strawberry Sherbet, Bon Bon, Parma Violet, Apple Sour, Pear Drop, Flump,
Liquorice, Blue Fizzle, Aniseed, Bubble Gum, Mint Cream, Cream Soda
 
Mina favoriter hittills är Pear Drop, Flump och Bubble Gum med Apple Sour som bubblare. Vilka tycker ni ser finast ut? :)

Plåtning med Daisy Beauty

Piggelins / 15 Juni, 2013 - 20:00 / Fotografering
1 kommentarer

Idag har jag varit med Karin och Tindra för en plåtning för Daisy Beauty. Vad vi pysslade med är än så länge hemligt men ni kommer att få se så småning om. Så länge får ni kika på ett par bilder från dagen :)
 
 
Ha nu en fin kväll allihopa! Jag ska spendera den på en balkong, med vin och fina vänner <3

London-shopping

Piggelins / 15 Juni, 2013 - 00:04 / Doft
1 kommentarer

Jag shoppade såklart en massa roligt i London. Jag tänkte börja med att visa upp vad jag fick med mig hem i sminkväg. Det blev inte så jättemycket men jag hittade lite roliga saker på Boots och Superdrug. Vi gick även förbi Illamasqua men det var stängt just då och sen hann vi tyvärr inte tillbaka. Synd, men jag jättenöjd med mina inköp :)
 
 
No7 - BB-cream
Sleek - i-Devine Palette Ultra Matte V2
Sleek - i-Devine I-Candy
Too Faced - Endless Summer Bronzer
Benefit - Hervana Rouge
 

Jag blev så nyfiken på bb-creamen från No7 som inte bara är anpassad efter hufton utan även hudtyp. Sleek-paletterna har jag suktat efter länge och när jag såg Candy-kollektionen framför mig kunde jag inte hålla mig. Var tvungen att ha :P Bronzers kan man aldrig ha för många av och rouget är min första Benefit-produkt.
 
Det ska bli så rolig att testa allt! Jag har redan tjuvstartat med den matta paletten och den överträffade alla förväntningar. Candy-paletten ser jag fram emot att hitta på nåt riktigt skoj med. Jag ska även visa den närmare i ett separat inlägg! BB-krämen tog jag en nyans mörkare än vanligt då min nuvarande bb-kräm är aningen ljus nu när jag är solbränd. Bronzet och rouget behövde jag väl egentligen inte, men det är väl som att handla mjölk, bröd och nåt gott till kaffet på ICA antar jag. Man måste ha nåt gottigott :P

Härliga dagar i London

Piggelins / 14 Juni, 2013 - 11:12 / Resa
2 kommentarer

Nu är jag hemma från London. Det har verkligen varit fyra intensiva dagar. Vi har hunnit med sightseeing, tre musikaler och en massa shopping - hej ont i fötterna! Efter de här dagarna är jag så trött att jag bara ska ägna dagen åt att beundra mina inköp, måla naglarna och duscha. Borta bra - hemma bäst :)

Veckans snapshots

Piggelins / 09 Juni, 2013 - 21:56 / Veckans snapshots
1 kommentarer

1. Jag målade naglarna med nåt som jag snarast måste likna vid kameleontspya. Jag vet inte om jag gillart eller inte. Ibland känns det coolt, ibland inte.
2. Fick prover på schampoo och balsam från ett märke som jag inte känner till sen tidigare. Spännande :)
 
3. Morgonkaffe, annars dör jag.
4. Plantor och smink funkar bra ihop tycker jag :)
 
5+6. Firade nationaldagen hos min sambos föräldrar vid poolen. Glömde solskydd... Aj :/
 
7+8. Åkte på kryssning med min kompis som var med i finalen i Birka Idol (andra plats, grymma människa). Gjorde även ett spontant ihopp i en show tillsammans med nöjesvärden som vi båda känner sen tidigare. Grym kväll! :)

EOTD: Goodbye To The Circus

Piggelins / 09 Juni, 2013 - 21:22 / EOTD
1 kommentarer

På senaste tiden har jag börjat använda mer gult i mina sminkningar. Jag har turen att ha den fina MIYO-paletten Appletini hemma och den gula skuggan, såväl de andra, är väldigt pigmenterad och bra. Jag tycker det gula och gröna passar bra nu när jag har lite bränna och det är väldigt roligt att experimentera med. Såhär såg jag ut igår när jag åkte iväg på kryssning.
 
Jag har ingen ansiktsbas på bilderna nedan. Jag har sällan det såhär på sommaren för det är så skönt att gå utan :) Produkterna jag har använt är istället:
 
Estée Lauder Ideal Light Brush-On Illuminator (hitta gärna på ett längre namn till nästa gång...)
Too Faced Shadow Insurance
MIYO Palett Appletini Gul skugga
MIYO Palett Appletini Grön skugga
MAC Eyeshadow Mulch
Yves Saint Laurent Noir Liquid Eyeliner
N°7 Fenomenal Lashes Mascara
 
 
 
 

London Calling

Piggelins / 06 Juni, 2013 - 10:41 / Resa
4 kommentarer

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till vi drar till London. På måndag sticker vi och vi landar runt elva lokal tid. Vår första musikal ska vi se redan samma kväll - Book Of Mormon som är skriven av skaparna till South Park. Sen ska vi även se Wicked som är lite av en klassiker i musikalvärlden.

Men det kommer ju även bli en hel del shopping, såklart! Jag ska kolla på Illamasqua, Deborah Lippmann, Sleek, Nars och en massa annat. Lite kläder blir det såklart också: Primark, Topshop och Anthropology kan räkna med besök. Detta avrundat med engelska pubar så har vi en perfekt London-tripp! Snart bär det av! :)

 

NOTD: Maybelline Color Show Polka Dots - Rainforest Canopy

Piggelins / 05 Juni, 2013 - 11:03 / NOTD
3 kommentarer

Idag är det grön onsdag och mitt bidrag blir detta roliga lack från Maybelline Color Show. Jag gillar Color Show-lacken. Jag har ett par stycken och är supernöjd med dem. Just det här skogsgrönt med vita och svarta hexagoner i olika storlekar. Det finns rikligt med glitter och det blir ett fint djup när man målar flera lager. Jag målade tre lager för full täckning och det var inte alltför komplicerad applicering. Jag upplevde inte att jag behövde dutta glittret så värst.
 
Jag tycker lacket är coolt men jag vet inte om jag passar så bra i det. Jag är mer sugen på att testa det rosa ur samma kollektion :)
 
Essie Nourish Me i botten och ett flödigt lager Seche Vite på toppen, men ett lager till hade inte skadat för att få ytan jämn.
 

Veckans snapshots

Piggelins / 03 Juni, 2013 - 12:20 / Veckans snapshots
3 kommentarer

Jag har haft lite av en bloggfri helg. Så går det när man har mycket att stå i :p Vill man ha bättre uppdatering under helgen får man jättegärna följa mig på instagram istället, piggelins heter jag där :)
 
Jag var på event med Boots No7 med härliga människor och skrattade hela kvällen. Jag har (bevisligen) snöat in på stora statement-halsband och maniskt testat Isadoras Sugar Crush-lack. Detta varvat med sköna promenader och mys hemma :)

NOTD: Isadora Sugar Crush - Candy Crush

Piggelins / 01 Juni, 2013 - 18:46 / NOTD
1 kommentarer

Som andra byter män, byter jag nagellack. Och idag kör jag på den sista av mina Sugar Crush-lack - Candy Crush. Candy Crush är ett lite dammrosa lack med rosa och silvriga glitterpartiklar som blir opakt på två lager.  Det är lätt att applicera och torkar snabbt trots att man inte använder topplack på.
 
Jag som trodde att Ocean Crush och Coral Crush skulle bli mina favoriter... Tji fick jag, de får vackert se sig besegrade av Candy crush som är det finaste lacket jag har burit på länge. Jag vet inte vad det är med det som gör mig så lycklig, men nåt är det. Det här blir en favorit i sommar! :)