Glossyboxfavoriter

Piggelins / 06 Juli, 2013 - 15:00 / Glossybox

Glossybox är ju lite av en blandning av allt som har med skönhet att göra och det är ju det som är så kul med Glossybox - att man inte vet vad man får :) Nu har jag prenumererat i snart ett år och under tiden har jag hunnit samla på mig ett några favoriter som jag tänkte visa.
 
1. Akademikliniken - Pure Antioxidant Cream 2. Luxsit - Balance Body Wash 3. Bliss - Fabulous Foaming Face Wash 4. Trind - Nail Repair 5. Max Factor - Clump Defy Mascara 6. Maria Nila Palett - Colour Guard Masque
 
Det här är produkter som jag antingen har gjort slut på helt eller använder nästan dagligen. Akademiklinikens kräm kunde inte ha varit bättre. Jag är väldigt torr i ansiktet och det är få produkter som jag kan använda dagligen utan att få en allergisk reaktion efter ett par dagar (som jag till exempel fick av Estée Lauders omtalade serum). Men den här kan jag använda varje dag och hyn är slät och mjuk. 
 
Duschkrämen från Luxsit fick jag i Glossyboxen på Acadermia och den doftar himmelskt gott. Ansiktstvätten från Bliss med sina små korn och doft av sandelträ gick verkligen hem hos mig. Just sandelträ och tunga, träiga med ändå fräscha dofter är jag väldigt inne på just nu. Den rengjorde bra och var väldigt dryg. Dock tycker jag att Bliss är för dyrt när det finns mycket annnat som också är bra.
 
Trind Nail Repair började jag använda som underlack och mina skivade, knäppa, nagelbitna naglar blev hur fina som helst. Enligt bruksanvisningen ska man använda det varje dag i två veckor men jag hade det som underlack och bytte sen varannan/var tredje dag och det funkade lika bra. 
 
Mascaran från Maxfactor gillade jag så mycket att det är numera den jag rekommenderar mina vänner att köpa och inpackningen från Maria Nila doftar så gott och gör håret så mjukt att jag kommer bli ledsen när den tar slut.
 
Jag tycker de gör ett bra jobb på Glossybox och det är självklart att man inte kan gilla allt varje gång. Men för 139:- är det ett jätteroligt sätt att testa nya produkter som man inte hade gjort annars. Och vill man inte riskera att få produkter man inte tycker om behöver man ju inte prenumerera alls utan köpa det man vill ha istället :)
Postat av: KMstyle

kostar det bara 139? trodde det var mycket dyrare faktiskt!:)

2013-07-07 @ 21:27:32
URL: http://kmstyle.blogg.se
Postat av: Caroline

Fin blogg du har! :)
Jag har länge tänk pröva glossy box men jag undrar om du alltid blir nöjd med de du får i din box eller oftast? :)
Kika in och följ min blogg om du gillar: inredning, mode, skönhet och hälsa! ♥

2013-07-07 @ 23:47:45
URL: http://Justcaroline.blogg.se
Postat av: Maria

Akademiklinikens produkter är amazing!

2013-07-12 @ 10:53:05
URL: http://littlemissconsumer.com/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: